Kunci Gitar Happy Asmara - Tatu 'Opo Aku Salah'

(Intro) G  Gmaj7  C  D

(Verse 1)
G
Senajan kowe ngilang
Gmaj7
Ra biso tak sawang
C
Nanging neng ati tansah kelingan
D
Manise janji.. janjimu kuwi
G    Am  D
Nglarani ati..
G
Senajan aku loro
G
Ning isih kuat nyonggo
C
Tatu.. sing ono ndodo
D
Perih rasane yen eling kowe
G
Angel tambane..

(Intro) Am  D  G  Em  
        Am  D  G

(Reff)
C
Opo aku salah.. yen aku crito
G
Opo anane..
Am
Wong sing neng sandhingmu
D                G
ben melu krungu.. piye tenane..
C
Opo aku salah.. yen aku kondho
G
Opo anane..
Am           D
Ceritane tresno naliko mbiyen
G
Aku lan kowe..

(Intro) G  C  D  G  Am  D

(Verse 2)
G
Senajan aku loro
G
Ning isih kuat nyonggo
C
Tatu.. sing ono ndodo
D
Perih rasane yen eling kowe
G
Angel tambane..

(Intro) Am  D  G  Em  
        Am  D  G

(Reff)
C
Opo aku salah.. yen aku crito
G
Opo anane..
Am
Wong sing neng sandhingmu
D                G
ben melu krungu.. piye tenane..
C
Opo aku salah.. yen aku kondho
G
Opo anane..
Am           D
Ceritane tresno naliko mbiyen
G
Aku lan kowe..
Am
Wong sing neng sandingmu
D                   G
Ben melu krungu.. sing tak rasake..