Kunci Gitar Happy Asmara - Dalan Liyane

(Intro) 
C  D  G  Bm  Em
E  Am  D  G

G          D             G
 Sopo sing kuat nandhang kahanan
Em                   Am
 Sopo seng ora kroso kelangan
C             D          Bm
Ditinggal pas sayang sayange
         E        Am
Pas lagi jeru jerune..
           D       G    Cm  G
Kowe milih dalan liyane..
          D          G
Sopo sing kuat ditinggal lungo..
Em                Am
 Sopo sing atine ora loro..
C             D           Bm
Kenangan sing wis tak lakoni
           E           Am
Tak simpen ning njero ati..
         D       G
Dewe wes ra dadi siji..

(Reff)
              C
Yowes ben tak lakoni
                D
Nganti sak kuat-kuate ati
        G         Bm        Em
Pesenku mung siji sing ati ati..
 E            Am
Isoku mung mendem..
           D
Esuk tekan sonten
              G
Mergo sadar diri kulo
               G
Dudu sinten sinten..
               C
Yowes ben mung tak pendem roso
         D
Sing ono ing njero dodo
          G          Bm         Em
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
 E            Am             D
Isoku mung nyuwun.. mugo ora getun
                    G
Cekap semanten maturnuwun..

(Interlude) 
C  D  G  Bm  Em
Am  D  G

(Reff)
              C
Yowes ben tak lakoni
                D
Nganti sak kuat-kuate ati
        G         Bm        Em
Pesenku mung siji sing ati ati..
 E            Am
Isoku mung mendem..
           D
Esuk tekan sonten
                 G
Mergo sadar diri kulo
               G
Dudu sinten sinten..
               C
Yowes ben mung tak pendem roso
         D
Sing ono ing njero dodo
          G          Bm         Em
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
 E            Am             D
Isoku mung nyuwun.. mugo ora getun
                    G
Cekap semanten maturnuwun..

Em  E            Am
   isoku mung nyuwun..
         D
Mugo ora getun..
                    G
Cekap semanten maturnuwun..