Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Berikut Chord Kunci Dasar Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno
(Intro)
G  D  Em  Bm
C  G  Am  D

(Verse 1)
G        D
Sepine wengi iki
Em       Bm
Ngeridu ati..
C             G      Am
Seng tansah kelingan sliramu
  D          G
Kowe ninggal aku..

G       D
Ademe howo iki
    Em           Bm
Nggowo loro sing kang nyoto
   C            G
Mergo nyawang kowe
   Am   D      G    C  D  G
Gandeng karo liyane..

       Em          Bm
Yen pancen iki wis garise
 C               G
Aku ikhlas lahir batine
  Em           Bm
Kabeh kudu tak lalekne
    C              D
Masio.. abot sanggane..

(Reff)
     G        D       Em
Ra sepirone loro ati iki
       Bm            C
Amergo di tinggal pergi
       G       Am
Tapi loro ati iki..
       D        G
Amergo di khianati..

           D        Em
Yen pancen uwis garise
        Bm            C
Kowe gandeng karo dek'e
          G           Am
Mung dungoku mugo langgeng..
D       G
Sak lawase..

(Interlude)
G  D  Em  Bm
C  G  Am  D
G  D  Em  Bm
C  G  Am  D
G

(Verse 2)
G       D
Ademe howo iki
    Em           Bm
Nggowo loro sing kang nyoto
   C            G
Mergo nyawang kowe
   Am   D      G    C  D  G
Gandeng karo liyane..

       Em          Bm
Yen pancen iki wis garise
 C               G
Aku ikhlas lahir batine
  Em           Bm
Kabeh kudu tak lalekne
    C              D
Masio.. abot sanggane..

(Reff)
     G        D       Em
Ra sepirone loro ati iki
       Bm            C
Amergo di tinggal pergi
       G       Am
Tapi loro ati iki..
       D        G
Amergo di khianati..

           D        Em
Yen pancen uwis garise
        Bm            C
Kowe gandeng karo dek'e
          G           Am
Mung dungoku mugo langgeng..
D       G
Sak lawase..

(Reff)
     G        D       Em
Ra sepirone loro ati iki
       Bm            C
Amergo di tinggal pergi
       G       Am
Tapi loro ati iki..
       D        G
Amergo di khianati..

           D        Em
Yen pancen uwis garise
        Bm            C
Kowe gandeng karo dek'e
          G           Am
Mung dungoku mugo langgeng..
D       G
Sak lawase..

Tidak Sesuai Dengan Nada Suara Anda ? Coba  Pakai Chord Kunci Dasar [C] Chord Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno

(Intro) 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

(Verse 1)
C        G
Sepine wengi iki
Am       Em
Ngeridu ati..
F             C      Dm
Seng tansah kelingan sliramu
  G          C
Kowe ninggal aku..

C       G
Ademe howo iki
    Am           Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
Mergo nyawang kowe
   Dm   G      C    F  G  C
Gandeng karo liyane..

       Am          Em
Yen pancen iki wis garise
 F               C
Aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F              G
Masio.. abot sanggane..

(Reff)
     C        G       Am
Ra sepirone loro ati iki
       Em            F
Amergo di tinggal pergi
       C       Dm
Tapi loro ati iki..
       G        C
Amergo di khianati..

           G        Am
Yen pancen uwis garise
        Em            F
Kowe gandeng karo dek'e
          C           Dm
Mung dungoku mugo langgeng..
G       C
Sak lawase..

(Interlude)
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G
C

(Verse 2)
C       G
Ademe howo iki
    Am           Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
Mergo nyawang kowe
   Dm   G      C    F  G  C
Gandeng karo liyane..

       Am          Em
Yen pancen iki wis garise
 F               C
Aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F              G
Masio.. abot sanggane..

(Reff)
     C        G       Am
Ra sepirone loro ati iki
       Em            F
Amergo di tinggal pergi
       C       Dm
Tapi loro ati iki..
       G        C
Amergo di khianati..

           G        Am
Yen pancen uwis garise
        Em            F
Kowe gandeng karo dek'e
          C           Dm
Mung dungoku mugo langgeng..
G       C
Sak lawase..

(Reff)
     C        G       Am
Ra sepirone loro ati iki
       Em            F
Amergo di tinggal pergi
       C       Dm
Tapi loro ati iki..
       G        C
Amergo di khianati..

           G        Am
Yen pancen uwis garise
        Em            F
Kowe gandeng karo dek'e
          C           Dm
Mung dungoku mugo langgeng..
G       C
Sak lawase..