Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Tenang

         F                G         C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am      Dm              G        C
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am        Dm
 ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..
     
[Intro]
C  G  Am  Em  F  G  C

C        F          C   F
sumilire angin dalu iki..
C         F           G
kelingan esemmu dek wingi..
       Em                 Am
tansah kegowo.. nganti saiki..
     Dm              G          C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..
Dm    G        C     G/B  Am
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G           C      G/B
mung kowe.. sing purun nompo
      Am
opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

[Intro]
F  G  C

[Reff]
         F             G        C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am      Dm              G        C
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am        Dm
 ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

[Int.] 
C  G  Am  Em  F  G  C
C  G  Am  Em  F  G  C

C        F          C   F
sumilire angin dalu iki..
C         F           G
kelingan esemmu dek wingi..
       Em                 Am
tansah kegowo.. nganti saiki..
     Dm              G          C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..
Dm    G        C     G/B  Am
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G           C      G/B
mung kowe.. sing purun nompo
      Am
opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

[Intro]
F  G  C

[Reff]
         F             G        C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am      Dm              G        C
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am        Dm
 ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..
         F             G        C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am      Dm              G        C
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am        Dm
 ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..