Kunci Gitar Denny Caknan - Sugeng Dalu

(Intro) Am  D  G  Em
        Am  D  G  D

       G
sugeng dalu
Am        D            G
 ati seng biyen tau ngelarani
Am                C
 wes suwe we ra rene
                      D
we lungo mung masalah sepele
            G   D
we golek liane..
       G
tambah loro..
Am        D            G
 yakin we teko nambahi sengsoro
Am                C
 ngrusak tatanan ati
           C
seng wes pengen lali
  D                   G
karo gedhe duwure balunganmu..
         Am                C
aku wes ora.. gagas kata luka
          G
wes cukup wingi rapengen mbaleni
    Am                 C
mario.. leh mu dolanan ati
        D
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

(Reff)
          C
udan tangise ati
D                 Bm
 saiki wes rodo terang
Em                 C
 masio isih kadang kelingan
D                       G
 kowe seng tak sayang sayang..
              C
saiki mung crito loro
D                          Bm
 mpun kadung mbekas ning dodo
Em                    C
 perihe ati seng mbok paringi
D                       G       D
 wes cukup ra bakal tak baleni..
 
(Int.) G  C  Am  D
       Bm  E  Am  D  G

         Am                C
aku wes ora.. gagas kata luka
          G
wes cukup wingi rapengen mbaleni
    Am                 C
mario.. leh mu dolanan ati
        D
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

(Reff)
          C
udan tangise ati
D                 Bm
 saiki wes rodo terang
Em                 C
 masio isih kadang kelingan
D                       G
 kowe seng tak sayang sayang..
              C
saiki mung crito loro
D                          Bm
 mpun kadung mbekas ning dodo
Em                    C
 perihe ati seng mbok paringi
D                       G
 wes cukup ra bakal tak baleni..
        C                  D
perihe ati.. seng mbok paringi..
        G
ora tak baleni.