Kunci Gitar Abah Lala - Rasah Aleman

(Intro) C  G/B  Am  G
        F  Em  G

C         Em            Am    G
aku.. wes kulino.. ngerasakke..
  Fm                  C
pahit legine kahanan urip..
C          Em             Am  G
perih.. ra diroso.. wes biasa..
 F            D        G
awit cilik ra tau dimanja..
   Em       Am
ra tau.. aleman..
   F            Dm      G  G7  G
montang manting usaha dewe..

C           Em            Am
yo ra.. tau sambat.. karo konco..
 Fm                     C 
opo maneh curhat.. karo tonggo..
C               Em            Am
nadyan.. kadang ati.. ngampet loro..
  F            D             G
tetep tegar ra nganggo ngersulo..
    Em         Am
tak gawe.. semangat..
  F               Dm        G
kabeh kuwi kanggo awakku dewe..

(Reff)
      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    Am
selamat pagi nggo kowe
        F                Dm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
        Am
selamat malam nggo kowe
        F                Dm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

C
 ora usah sambat.. 
G
 mergo kowe kudu kuat
Am
 ra usah aleman
Em
 dari pada dadi tuman
F                Em
 senadyan wong kere
                        Dm
sing penting tumandak gawe
                        G
timbangane mung tumbrak tumbruk
                 G
koyo kungkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

C                         G
 ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Am
ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Em
ora nduwe duit ora nduwe yang
Em  Em  Em  Em      
de-we wa-ni!!

(Int.) F  C  Dm  G

    Em         Am
tak gawe.. semangat..
  F               Dm        G
kabeh kuwi kanggo awakku dewe..

(Reff)
      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    Am
selamat pagi nggo kowe
        F                Dm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
        Am
selamat malam nggo kowe
          F                Dm
ra.. usah nunggu.. sing ngucapke..
       G
sukses kanggo awakmu..

C
 ora usah sambat.. 
G
 mergo kowe kudu kuat
Am
 ra usah aleman
Em
 dari pada dadi tuman
F                Em
 senadyan wong kere
                        Dm
sing penting tumandak gawe
                        G
timbangane mung tumbrak tumbruk
                 G
koyo kungkuman anduk.. (ho'a ho'e..)

C                         G
 ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Am
ora nduwe duit ora nduwe yang
                         Em
ora nduwe duit ora nduwe yang
Em  Em  Em  Em      
de-we wa-ni!!

(Int.) F  C  Dm  G

(Reff)
      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
    Am
selamat pagi nggo kowe
        F                Dm
ra usah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

      C                Em
rasah nunggu.. sing ngucapke..
        Am
selamat malam nggo kowe
          F                Dm
ra.. usah nunggu.. sing ngucapke..
    G
semangat nggo awakmu..

  Em          Am
kudu.. digawe semangat..
  F               G         C
kabeh kuwi kanggo masa depanmu..