Kunci Gitar Aftershine Feat Damara De - Aku Ikhlas

(Intro) C  F  C  G

(🧑🏻)
C  Cmaj7              F
aku.. nglakoni kabeh iki
Fm                 C
 ikhlas seko ning ati
          G
nggo sliramu..

(👩🏻)
C           Cmaj7            F
duh kang mas.. sepurane yen aku
Fm              C
 nggawe loro atimu
 Am    Dm
aku.. ora menghargai
  G
koe sing gemati..

(🧑🏻)
          F                G
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Em                   Am
cukup aku ngerti perjuanganku
  A      Dm            G
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Reff)
F       G        Em
 sak jembare segoro
Am      Dm          E
 aku ikhlas yen akhire
        Am       A
kudu nompo loro iki..
F    G            Em         Am
 tu..lung ojo koe ninggalke aku
   Dm       G                C
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

(Interlude) Dm  G  Em  Am
            Dm  E  Am  A
            F  G  Em  Am
            Dm  G  C

(🧑🏻)
          F                G
yowes rapopo.. rasah digetuni
      Em                   Am
cukup aku ngerti perjuanganku
  A      Dm            G
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Reff)
F       G        Em
 sak jembare segoro
Am      Dm          E
 aku ikhlas yen akhire
        Am       A
kudu nompo loro iki
F    G            Em         Am
 tu..lung ojo koe ninggalke aku
   Dm       G                C
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

(Reff)
F       G  
 pancen iki dalane
    Em       
aku raiso nompo
Am      Dm      
aku wis iso nerimo
G        C
tapi aku sing ora lilo
         F     G
pengenmu ke..pie
         Em         Am
pengenku nyanding koe
         Dm
wes lalekke aku
         G        C
tak cobo nompo anane..

                 F
mungkin wis takdire
           G
kudu dikuatke
   C    G/B     Am 
nompo.. kenyataane
         Dm
aku ro koe..
   G              C
pancen.. dudu jodone..

(Outro) F  Dm  G  C