Kunci Gitar Agus Priyanto - Kangen Balimu

(Intro) C -G/B  Am  F  G

C             Em
 ademe wengi iki..
 F      G            C
aku.. kelingan slirahmu..
C             Em
 ati rasane bingung..
  F         G         C
kudu.. piye mikir karepe..

C                   Em
 kangen sing ta rasake..
  F         G        C
nanging ora nemu dalane..
C              Em
 amung iso nerimo..
    F        G        C
kahanan adoh karo panggonan..

Em          Am
 opo kowe lali..
Em                  Am
 mbiyen sing ta sayangi..
G      F                      G
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Reff)
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
         F                   G
ra bakal pudar.. tresno neng ati
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
      F                 G
atiku sabar.. setyo ngenteni..

Dm              Am
 senajan adoh paranmu..
      F                      E
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

(Int.) Dm  Am  F  E  Am  E

C             Em
 ati rasane bingung..
  F         G         C
kudu.. piye mikir karepe..

C                   Em
 kangen sing ta rasake..
  F         G        C
nanging ora nemu dalane..
C              Em
 amung iso nerimo..
    F        G        C
kahanan adoh karo panggonan..

Em          Am
 opo kowe lali..
Em                  Am
 mbiyen sing ta sayangi..
G      F                      G
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Reff)
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
         F                   G
ra bakal pudar.. tresno neng ati
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
      F                 G
atiku sabar.. setyo ngenteni..

Dm              Am
 senajan adoh paranmu..
      F                      E
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
         F                   G
ra bakal pudar.. tresno neng ati
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
      F                 G
atiku sabar.. setyo ngenteni..

Dm              Am
 senajan adoh paranmu..
      F                      E   Am
kangenku.. mung kanggo slirahmu..