Kunci Gitar Ardha Tatu - Lintang Alihan

Capo di fret 4
(Intro) C  G  F
        Dm  G  C

C    G       F
 timbang.. dadi loro..
C  G                F
 loro.. sing neng jero.. dodo..
Dm        C         G
 becik mundur..aku tak lungo..
Dm             G
 ora weruh ora ngrungokno..

C    G     F
 sak du..runge getun..
C        G         F
 luwih becik.. aku tak wurung..
Dm                  G
 tresnamu.. koyo kulit ari..
Dm                 G
 keno panas.. wernaning ganti..

(Int.) C  F  Dm  G  C

(Reff)
C  G    Am
 aku.. ora bakal bali..
 Dm                 G
iseh.. miris wedi loro ati..
Em         Am
 mergo.. tatu sing wingi..
  Dm                   G
durung.. garing durung mari..
C  G     Am
 pari..basan aku..
  Dm                  G
golek.. banyu timbone keranjang..
Em                 Am
 umpomone.. sido karo.. kowe..
Dm         G        C
 sing koyo lintang alihan..

(Musik) Am  Em  Dm  G
        C  G  F
        C  G  F  G  C

C     G    F
 sak du..runge getun..
C        G      F
 luwih becik.. aku tak wurung..
Dm               G
 tresnamu.. koyo kulit ari..
Dm                 G
 keno panas.. wernaning ganti..

(Int.) C  F  Dm  G  C

(Reff)
C  G    Am
 aku.. ora bakal bali..
 Dm                 G
iseh.. miris wedi loro ati..
Em         Am
 mergo.. tatu sing wingi..
  Dm                   G
durung.. garing durung mari..

C  G     Am
 pari..basan aku..
  Dm                  G
golek.. banyu timbone keranjang..
Em                 Am
 umpomone.. sido karo.. kowe..
Dm         G        C
 sing koyo lintang alihan..