Kunci Gitar Ardha Tatu - Ngudari Roso

Capo di fret 5
(Intro) C  G  Am  G
        F  G  C

G                   C
 sing tak tulis.. jenengmu..
      F      G          C
ning atiku.. ugo ning nafasku..
     A    Dm            G
ben ora.. ilang.. tresnamu..
               C
sing terus tak sandang..

G            C
 nadyan akeh panggodo..
        F       G       C
jroning ati..ku ra biso nompo..
     A    Dm
gedhene.. tresno..
      G                  C
ning atiku.. ra ono wong liyo..

(Intro) Dm  Em  F  G  C

(Reff)
               F
ora awan ora wengi..
       G                    C
nganti kapan.. nyimpen roso iki..
Am        Dm
 mung karepe ati..
        G               C
ngudari roso.. ben dadi siji..

              F
mugo biso kasunyatan..
    G                   C
opo kang wis.. dadi kakarepan..
A         Dm
 tresnamu tak jogo..
G           C
 selawase tekan tuwo..

(Int.) C  F  G  C
       A  Dm  G  C

G            C
 nadyan akeh panggodo..
        F       G       C
jroning ati..ku ra biso nompo..
     Am   Dm
gedhene.. tresno..
      G                  C
ning atiku.. ra ono wong liyo..

(Intro) Dm  Em  F  G  C

(Reff)
               F
ora awan ora wengi..
       G                    C
nganti kapan.. nyimpen roso iki..
Am        Dm
 mung karepe ati..
        G               C
ngudari roso.. ben dadi siji..

              F
mugo biso kasunyatan..
    G                   C
opo kang wis.. dadi kakarepan..
Am        Dm
 tresnamu tak jogo..
G           C
 selawase tekan tuwo..