Kunci Gitar Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho

(Intro) Dm  Am  F  G  C

C              Em
aku iki.. wong ra duwe bodho..
   F             G          C
nduweku.. mung rogo karo nyowo..
    Dm          Am         
senadyan aku.. ora duwe bondho..
        F                G
nanging aku.. isih duwe rego..

C              Em
ati iki.. mung keloro lere..
  F             G          C
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Dm         Am
nasibku.. iki.. tak songgo dewe..
       F            G      C
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Int.) G  C

(Reff)
C           Em
nelongso.. atiku nelongso..
  F            G       C
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Dm               Am
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       F        G             C
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

  F                 C            Am
memang aku iki.. anake wong ra duwe..
       Dm       G           C
kudu golek.. sandang pangan dewe..

(Musik) C  G  Dm  Am
        F  Bb  G  C  G

C              Em
ati iki.. mung keloro lere..
  F             G          C
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Dm         Am
nasibku.. iki.. tak songgo dewe..
       F            G      C
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Int.) G  C

(Reff)
C           Em
nelongso.. atiku nelongso..
  F            G       C
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Dm               Am
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       F        G             C
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..
  F                 C             Am
memang aku iki.. anake wong ra duwe..
       Dm       G           C
kudu golek.. sandang pangan dewe..

  F                 C           Am
memang aku iki.. anake wong ra duwe..
       Dm       G           C
kudu golek.. sandang pangan dewe..

================
°ORIGINAL CHORD°
================

(Intro) Bm  F#m  D  E  A

A              C#m
aku iki.. wong ra duwe bodho..
   D             E          A
nduweku.. mung rogo karo nyowo..
    Bm          F#m        
senadyan aku.. ora duwe bondho..
        D                E
nanging aku.. isih duwe rego..

A              C#m
ati iki.. mung keloro lere..
  D             E          A
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Bm         F#m
nasibku.. iki.. tak songgo dewe..
       D            E      A
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Int.) E  A

(Reff)
A           C#m
nelongso.. atiku nelongso..
  D            E       A
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Bm               F#m
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       D        E             A
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

  D                 A            F#m
memang aku iki.. anake wong ra duwe..
       Bm       E           A
kudu golek.. sandang pangan dewe..

(Musik) A  E  Bm  F#m
        D  G  E  A  E

A              C#m
ati iki.. mung keloro lere..
  D             E          A
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Bm         F#m
nasibku.. iki.. tak songgo dewe..
       D            E      A
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Int.) E  A

(Reff)
A           C#m
nelongso.. atiku nelongso..
  D            E       A
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Bm               F#m
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       D        E             A
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

  D                 A             F#m
memang aku iki.. anake wong ra duwe..
       Bm       E           A
kudu golek.. sandang pangan dewe..
  D                 A           F#m
memang aku iki.. anake wong ra duwe..
       Bm       E           A
kudu golek.. sandang pangan dewe..