Kunci Gitar Cak Sodiq - Kudune Aku Sing Neng Sandingmu

(Intro) C  Em  F  G

       C
ra sedino rong dino koe
  Em
pacaran karo aku..
F
ramung bapak ibu
            C
wong sak kampung ngerti aku..
Dm           G
koyo ra percoyo..
        C   G/B  Am
nompo kenyataan ini..
  Dm
kowe ninggal aku
        G            
ngaboti tresno anyarmu..

(Int.) G-Bm-C-C#m-Dm

          C
wes tak cobo ngilangake
         Em
roso tresno jrone dodo..
  F
nanging aku ra biso
         C
ngiklas ake kowe lungo..
Dm          G
roso atiku iki
       C    G/B   Am
tetep orung biso trimo..
      Dm
weroh awakmu
        G           C
nyading karo wong liyo..

(Int.) Dm G

(Reff)
       C  
kudune sing neng sandingmu
     F
kuwi aku..
          G
sing nduweni tresno gede
      C     G
neng awakmu..

       C
kudune sing neng sandingmu
C7    F
 kuwi aku..
            G
dudu wong liyo
                      C
sing lagi bok kenal seminggu..

(Musik) C  Em  F  G

       C
ra sedino rong dino koe
  Em
pacaran karo aku..
F
ramung bapak ibu
            C
wong sak kampung ngerti aku..
Dm           G
koyo ra percoyo..
        C   G/B Am
nompo kenyataan ini..
  Dm
kowe ninggal aku
        G            
ngaboti tresno anyarmu..

(Int.) G-Bm-C-C#m-Dm

          C
wes tak cobo ngilangake
         Em
roso tresno jrone dodo..
  F
nanging aku ra biso
         C
ngiklas ake kowe lungo..
Dm          G
roso atiku iki
       C    G/B   Am
tetep orung biso trimo..
      Dm
weroh awakmu
        G           C
nyading karo wong liyo..

(Int.) Dm  G

(Reff)
       C  
kudune sing neng sandingmu
     F
kuwi aku..
          G
sing nduweni tresno gede
       C
neng awakmu..

G      C
kudune sing neng sandingmu
     F
kuwi aku..
            G
dudu wong liyo
                      C
sing lagi bok kenal seminggu..

(Musik) C  Em  F  G

       C
ra sedino rong dino koe
  Em
pacaran karo aku..
F
ramung bapak ibu
            C
wong sak kampung ngerti aku..
Dm           G
koyo ra percoyo..
        C   G/B Am
nompo kenyataan ini..
  Dm
kowe ninggal aku
        G            
ngaboti tresno anyarmu..

(Int.) G-Bm-C-C#m-Dm

          C
wes tak cobo ngilangake
         Em
roso tresno jrone dodo..
  F
nanging aku ra biso
         C
ngiklas ake kowe lungo..
Dm          G
roso atiku iki
       C    G/B   Am
tetep orung biso trimo..
      Dm
weroh awakmu
        G           C
nyading karo wong liyo..

(Int.) Dm G

(Reff)
       C  
kudune sing neng sandingmu
     F
kuwi aku..
          G
sing nduweni tresno gede
      C
neng awakmu..

G      C
kudune sing neng sandingmu
     F
kuwi aku..
            G
dudu wong liyo
                      C
sing lagi bok kenal seminggu..
       C  
kudune sing neng sandingmu
     F
kuwi aku..
          G
sing nduweni tresno gede
      C
neng awakmu..

G      C
kudune sing neng sandingmu
     F
kuwi aku..
            G
dudu wong liyo
                      C
sing lagi bok kenal seminggu..