Kunci Gitar Cak Sodiq New Monata - Tambah Nelongso

(Intro) Am  Dm  G  C
        Dm  Am  F  E  Am
        F  E  F  F  E

 Am                  E
opo uwes tego tego tenan karo aku..
  Dm                  Am
kowe sesandingan neng ngarepku..
Dm             Am
atiku loro kok tambah nelongso..
  F
loro nganti tembus
          E  (F-E  F-F-E)
neng jero dodo..

 Am                   E
opo ora eleng raeleng karo janjimu..
  Dm                      Am
jare tresnomu mung kanggo aku..
  Dm              Am
nangeng sak iki kowe uwes lali..
  F                  Am
lali karo aku ilang tresnomu..

(Int.) F  E  Am
       F  E  Am

(Reff)
Dm
wes tak lilake
        C
mergo kowe sek seneng kae
E
wes tak lilake
       F      
mergo aku iki..
      Am
wong ra nduwe..

(Int.) F  E  Am
       F  E  Am

Dm
tresnomu wes ilang
        C
sak iki kowe ra sayang
E
yowes tak lilake
        F
nangeng tresnoku..
         Am
sek kanggo kowe..

(Musik) Am  Dm  G  C
        Dm  Am  F  E  Am
        F  E  F  F  E

   Am                    E
o..po uwes tego.. tego tenan karo aku..
  Dm                  Am
kowe sesandingan neng ngarepku..
Dm             Am
atiku loro kok tambah nelongso..
  F
loro nganti tembus
          E  (F-E  F-F-E)
neng jero dodo..

 Am                   E
opo ora eleng raeleng karo janjimu..
  Dm                      Am
jare tresnomu mung kanggo aku..
  Dm              Am
nangeng sak iki kowe uwes lali..
  F                  Am
lali karo aku ilang tresnomu..

(Int.) F  E  Am
       F  E  Am

(Reff)
Dm
wes tak lilake
        C
mergo kowe sek seneng kae
E
wes tak lilake
        F      
mergo aku iki..
      Am
wong ra nduwe..

(Int.) F  E  Am
       F  E  Am

Dm
tresnomu wes ilang
        C
sak iki kowe ra sayang
E
yowes tak lilake
        F
nangeng tresnoku..
         Am
sek kanggo kowe..

(Int.) F  E  Am
       F  E  Am

 Dm
wes tak lilake
        C
mergo kowe sek seneng kae
E
wes tak lilake
       F      
mergo aku iki..
      Am
wong ra nduwe..

(Int.) F  E  Am
       F  E  Am

Dm
tresnomu wes ilang
        C
sak iki kowe ra sayang
 E
yowes tak lilake
        F
nangeng tresnoku..
         Am
sek kanggo kowe..