Kunci Gitar Didi Kempot - Pamer Bojo

Capo di fret 4
(Intro) C  F  C  Am  Em
        F  G  Em  Am
        F  G  C

        C         F            C
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Am               Em
Rino wengi atiku rasane peteng
F          G     Em          Am
Tansah kelingan, kepengen nyawang
    F      Dm        G
Sedelo wae uwis emoh tenan..

(Intro) Dm  G

         C         F       C
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Am                Em
Nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G     Em          Am
Nangis batinku, nggrantes uripku
        F         G         C
Teles kebes netes eluh neng dadaku

(Intro) Am  Em  F  Am
        Am  Em  F  G  C

(Reff)
  C         Em
Dudu klambi anyar
           F
sing neng njero lemariku
 Dm
Nanging bojo anyar
      G
sing mbo pamerke neng aku

(Intro) F  G  C

  C        Em
Dudu wangi mawar
         F
sing tak sawang neng mripatku
 Dm
Nanging kowe lali
      G
nglarani wong koyo aku
F          G
Neng opo seneng aku
Em            Am
Yen mung gawe laraku
F          G             C
Pamer bojo anyar neng ngarepku
      C            F       C
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Am                Em
Nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G     Em          Am
Nangis batinku, nggrantes uripku
        F         G         C
Teles kebes netes eluh neng dadaku

(Intro) Am  Em  F  Am
        Am  Em  F  G  C

(Reff)
  C         Em
Dudu klambi anyar
           F
sing neng njero lemariku
 Dm
Nanging bojo anyar
      G
sing mbo pamerke neng aku

(Intro) F  G  C

  C        Em
Dudu wangi mawar
         F
sing tak sawang neng mripatku
 Dm
Nanging kowe lali
      G
nglarani wong koyo aku
F          G
Neng opo seneng aku
Em            Am
Yen mung gawe laraku
F          G             C
Pamer bojo anyar neng ngarepku
F          G
Neng opo seneng aku
Em            Am
Yen mung gawe laraku
F          G          C
Pamer bojo anyar neng ngarepku..