Kunci Gitar Esa Risti - Lungo'O ( Yen Pancen Kowe Ora Tresno )

(Intro) C

    F     G     Em         Am
aku wis lilo uwis iso nompo
      F       G            C
yen lungamu mergo wong liyo

(Int.) F G Em Am
       F G C

(Verse)
    C                     F
opo isih kelingan kowe ro aku
     G                    C
sing tau ngancani susah senengmu
         Am
nanging opo kenyataan
           Dm
kowe nglarani ati iki
      G
kabeh janji manismu
     C
ora ono bukti
    C                    F
aku ra mekso kowe dadi jodoku
     G                     C
sing tak jaluk tulus soko atimu
           Am
nek pancen sliramu kuwi
          Dm
tulus tresno karo aku
     G              
ra bakal nglungani aku
      C
mergo kurangku
        F         G  
nggo ngopo aku nggondeli
    Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni
         F            G          C
cubo lan rejeki, ning tangane Gusti

(Reff)
   F     G            Em         Am
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         F           G           C
 timbang ning kene jebule mung kepekso
     F     G     Em         Am
 aku wis lilo uwis iso nompo
       F       G            C
 yen lungamu mergo wong liyo

(Musik) F G Em Am
        F G C
        F G Em Am
        F G C
 
    C                    F
aku ra mekso kowe dadi jodoku
     G                     C
sing tak jaluk tulus soko atimu
           Am
nek pancen sliramu kuwi
          Dm
tulus tresno karo aku
     G              
ra bakal nglungani aku
      C
mergo kurangku
        F      G  
nggo ngopo aku nggondeli
    Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni
         F           G          C
cubo lan rejeki ning tangane Gusti

(Reff)
   F     G            Em     Am
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         F           G           C
 timbang ning kene jebule mung kepekso
     F     G     Em         Am
 aku wis lilo uwis iso nompo
       F       G            C
 yen lungamu mergo wong liyo
   F     G            Em         Am
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         F           G           C
 timbang ning kene jebule mung kepekso
     F     G     Em         Am
 aku wis lilo uwis iso nompo
       F       G            C
 yen lungamu mergo wong liyo
       F       G            C
 yen lungamu mergo wong liyo
       F       G            C
 yen lungamu mergo wong liyo