Kunci Gitar Guyon Waton - Sebatas Teman

(Intro) F  Em  F  G  C

 C       G
Aku wong sek pernah
  Am          Em
Teko ning uripmu
         F    Em
Nanging aku durung iso
     Dm     G
Dadi pilihanmu
 C       G
Aku wong sek pernah
   Am       Em
Merjuangke ati
         F      Em
dinggo kowe cah ayu
         Dm        G
sing wis tak gemateni..

*)
Em               Am
Kowe ra tau ngerasakke..
  Em                  Am  (Am-G)
Kabeh wes tak perjuangke..
  F          G         Em     Am
Namun kenyataan engkau sia-siakan
      F              G            C
Dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Reff)
                  F
Pancen kabeh salahku
                     G
Mbukak ati nggo sliramu
                Em
Sek jelas-jelas ra iso nompo
     Am
Pengarepanku
    G           F
Yen pancen kowe ra iso
          G 
Nompo opo anane
                  C
Tak milih lungo wae..

                F
Arep sak gedene opo
            G
Aku merjuangke
                Em
Tresnoku dinggo kowe
             Am
Mung tok sepelekke
    G           F
Mungkin hanya dalam mimpi
             G
Ku dapat memiliki
                 C
Dirimu sepenuh hati..

(Musik) F  Em  Dm  E  Am  G
        F  Em  Dm  G  C
        
*)
Em               Am
Kowe ra tau ngerasakke..
  Em                  Am (Am-G)
Kabeh wes tak perjuangke..
  F          G         Em     Am
Namun kenyataan engkau sia-siakan
      F              G            C
Dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Reff)
                  F
Pancen kabeh salahku
                     G
Mbukak ati nggo sliramu
                Em
Sek jelas-jelas ra iso nompo
     Am
Pengarepanku
    G           F
Yen pancen kowe ra iso
          G 
Nompo opo anane
                  C
Tak milih lungo wae hoo..

                F
Arep sak gedene opo
            G
Aku merjuangke
                Em
Tresnoku dinggo kowe
             Am
Mung tok sepelekke
    G           F
Mungkin hanya dalam mimpi
             G
Ku dapat memiliki
                 C
Dirimu sepenuh hati..

    C           F
Mungkin hanya dalam mimpi..
             G
Ku dapat memiliki..
               Am  (Am-G-F)
Dirimu sepenuh hati..iii..

==================================
°ORIGINAL CHORD DARI NADA DASAR D°
==================================