Kunci Gitar Happy Asmara - Angin Dalu

(Intro) G  A  F#m Bm
        G  A  D

               D
duwe ku mung roso tresno
               F#m
duwe ku mung roso sayang
            G              A
nganti nyawaku ninggalke rogo
        G        A
rosoku ora ilang..
              D
tresno neng jero dodo
                 F#m
seng tak jaluk imbangono
       G           A
masio aku ra sugeh bondo
            D
moh yen digawe loro..

(Reff)
       G         A
 sak pedote nafasku
        F#m             Bm
 mung kowe seng tak tunggu
         Em
 ora ono liyane
            A
 seng neng atiku..
       G          A
 sak oncat e nyawaku
     F#m          Bm
 ora ngaleh tresnaku
        Em
 ademe angin dalu
   A          D
 dadi saksi bisu..

(Musik) G  A  F#m Bm
        Em  A  D
        G  A  F#m Bm
        Em  A  D

              D
tresno neng jero dodo
                 F#m
seng tak jaluk imbangono
       G              A
masio aku ra sugeh bondo
            D
moh yen digawe loro..

(Reff)
       G         A
 sak pedote nafasku
        F#m             Bm
 mung kowe seng tak tunggu
         Em
 ora ono liyane
            A
 seng neng atiku..
       G          A
 sak oncat e nyawaku
     F#m          Bm
 ora ngaleh tresnaku
        Em
 ademe angin dalu
   A          D
 dadi saksi bisu..
       G         A
 sak pedote nafasku
        F#m             Bm
 mung kowe seng tak tunggu
         Em
 ora ono liyane
            A
 seng neng atiku..
       G          A
 sak oncat e nyawaku
     F#m          Bm
 ora ngaleh tresnaku
        Em
 ademe angin dalu
   A          D
 dadi saksi bisu..
        Em
 ademe angin dalu
   A          D
 dadi saksi bisu..