Kunci Gitar Happy Asmara - LDR (Layang Dungo Restu)

Capo Fret 5
(Intro) Am  G  F  G  Am
        Am  G  F  G  Em  Am

Am                      Em
Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe 
         G                   Am 
Soyo ngampet gede roso katresnanku
    Am                      Em 
Senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am 
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Em                Am
Dongakno aku karo restumu 
G                    Am 
Sabar ngenteni tekan baliku
Em                    Am 
Tak jogo roso kanggo awakmu
  G        Em        Am 
Semoga dirimu juga begitu

(Reff)
       Am            G 
Roso sayang iki ra biso lali 
          F            Am 
Nganti mbesok tekaning mati
        Am              G 
Janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am 
Mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
Tak titipke layang kangenku iki
       F          Am 
Mugo biso nambahi ati
        Am             G
Panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am 
Njogo roso lan katresnanku 

(Musik) Am  Em  G  Am 
        Am  Em  G  Am

Am                      Em
Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
Soyo ngampet gede roso katresnanku
    Am                      Em
Senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Em                Am
Dongakno aku karo restumu
G                    Am
Sabar ngenteni tekan baliku
Em                    Am
Tak jogo roso kanggo awakmu
  G        Em        Am
Semoga dirimu juga begitu

(Reff)
       Am            G 
Roso sayang iki ra biso lali 
          F            Am 
Nganti mbesok tekaning mati
        Am              G 
Janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am 
Mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
Tak titipke layang kangenku iki
       F           Am 
Mugo biso nambahi ati
        Am              G
Panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am 
Njogo roso lan katresnanku 

       Am            G 
Roso sayang iki ra biso lali 
          F            Am 
Nganti mbesok tekaning mati
        Am              G 
Janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am 
Mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
Tak titipke layang kangenku iki
       F          Am 
Mugo biso nambahi ati
        Am              G
Panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am 
Njogo roso lan katresnanku 

(Outro) G Em Am