Kunci Gitar Happy Asmara - Sayangmu Sirno

Capo di fret 5
(Intro) C  G  Am  A
        Dm  Fm  G

C        Am
tulung jawaben..
  F            C
jawaben sing jujur..
     Am         D      G
ben aku iki ngerti sak tenane..
 C         Am
uwis tak gatekne
  F             C
sayangmu wis luntur
      Am          D    G
yen pengen pisah aku bakal mundur..
     F      G        C  Am
ngomongo.. aku ora popo..
    F      G          Am
jujuro.. rasah sandiworo..
    F      G          Em       Am
senadyan.. gawe sesek ning.. dodo..
    Dm                G
sak mestine yen atiku loro..

(Reff)
       C        G             Am   A
 tresnoku.. tak sendekne ning atimu..
  Dm                       G
 atimu.. semende ning wong liyo..
       C     E           Am  G
 tresnomu.. amung sawentoro..
    Dm                    G
 ra ngiro.. kowe nganti tego..
             F  Fm G
 sayangmu sirno..

(Musik) C  D  F  G 
        Am  D  F  G
        
     F      G        C  Am
ngomongo.. aku ora popo..
    F       G          Am
jujuro.. ra sah sandiworo..
    F      G          Em       Am
senadyan.. gawe sesek ning.. dodo..
    Dm                G
sak mestine yen atiku loro..

(Reff)
       C        G             Am   A
 tresnoku.. tak sendekne ning atimu..
  Dm                       G
 atimu.. semende ning wong liyo..
       C     E           Am  G
 tresnomu.. amung sawentoro..
    Dm                    G
 ra ngiro.. kowe nganti tego..
       C     E          Am     A
 tresnoku.. anane amung sliramu..
         Dm              G
 ning ngopo.. kowe ora podo..
       C        E             Am  G
 tresnomu.. wis kanggo wong liyo..
    Dm                    G
 ra ngiro.. kowe nganti tego..
          F     G          Am    D
 sayangmu sirno.. sayangmu sirno..
    F       G           C
 ra ngiro.. kowe nganti sirno..

(Outro) C