Kunci Gitar Hendra Kumbara - Opo Anane

Capo di fret 2
(Intro) C  Am  F  G
        C  Am  F  G

C          Am
loroku wis ilang
  F          C
semenjak kau datang
   Am
saiki ngadeg jejeg
       Em
wis ra picang..
F            G
kowe sing nambani
C            Am
kowe sing ngeroki
       Dm
seko masuk angin
    G          C   Dm G
lan tatu ning ati..

C          Am
loroku wis mari..
  F       C
tekomu ngepasi
       Am
pancen wis..
                 Em
digariske marang Gusti
F             G
tetep ning sandingku
   C         Am
percoyo karo aku
        Dm
mlaku bareng nganti
    G          C   G
sak mandeke wektu..

(Reff)
        C       F
aku tresno karo kowe
           G      C
sing nompo opo anane..
         F
kowe tak jogo..
    G         C  G
ora tak sio sio..

         C        F
aku sing bakal berjuang
         G        C
kanggo nutupi kahanan..
       F
nyuwun dungo..
           G           C
ben lancar anggonku kerjo..

        F
sitik katah tak syukuri
        C          Am
mugo berkah dadi rejeki
         Dm
tetep sumringah
      G          C
manut kersane Gusti..

(Int.) Gm  A  Dm  Fm  C
           ha..
       Dm  G  Em  Am  Dm  G  C  G

C          Am
loroku wis mari..
  F       C
tekomu ngepasi
       Am
pancen wis..

                 Em
digariske marang Gusti
F             G
tetep ning sandingku
   C         Am
percoyo karo aku
        Dm
mlaku bareng nganti
    G          C   G
sak mandeke wektu..

(Reff)
        C       F
aku tresno karo kowe
           G      C
sing nompo opo anane..
         F
kowe tak jogo..
    G         C  G
ora tak sio sio..

         C        F
aku sing bakal berjuang
         G        C
kanggo nutupi kahanan..
       F
nyuwun dungo..
           G           C
ben lancar anggonku kerjo..

        F
sitik katah tak syukuri
        C          Am
mugo berkah dadi rejeki
         Dm
tetep sumringah
      G          C
manut kersane Gusti..
Am        Dm
 tetep sumringah
      G          C  Fm  C
manut kersane Gusti..

================
°ORIGINAL CHORD°
================

(Intro) D  Bm  G  A
        D  Bm  G  A

D          Bm
loroku wis ilang
  G          D
semenjak kau datang
   Bm
saiki ngadeg jejeg
       F#m
wis ra picang..
G            A
kowe sing nambani
D            Bm
kowe sing ngeroki
       Em
seko masuk angin
    A          D   Em A
lan tatu ning ati..

D          Bm
loroku wis mari..
  G       D
tekomu ngepasi
       Bm
pancen wis..

                 F#m
digariske marang Gusti
G             A
tetep ning sandingku
   D         Bm
percoyo karo aku
        Em
mlaku bareng nganti
    A          D   A
sak mandeke wektu..

(Reff)
        D       G
aku tresno karo kowe
           A      D
sing nompo opo anane..
         G
kowe tak jogo..
    A         D  A
ora tak sio sio..

         D        G
aku sing bakal berjuang
         A        D
kanggo nutupi kahanan..
       G
nyuwun dungo..
           A           D
ben lancar anggonku kerjo..

        G
sitik katah tak syukuri
        D          Bm
mugo berkah dadi rejeki
         Em
tetep sumringah
      A          D
manut kersane Gusti..

(Int.) Am  B  Em  Gm  D
           ha..
       Em  A  F#m  Bm  Em  A  D  A

D          Bm
loroku wis mari..
  G       D
tekomu ngepasi
       Bm
pancen wis..

                 F#m
digariske marang Gusti
G             A
tetep ning sandingku
   D         Bm
percoyo karo aku
        Em
mlaku bareng nganti
    A          D   A
sak mandeke wektu..

(Reff)
        D       G
aku tresno karo kowe
           A      D
sing nompo opo anane..
         G
kowe tak jogo..
    A         D  A
ora tak sio sio..

         D        G
aku sing bakal berjuang
         A        D
kanggo nutupi kahanan..
       G
nyuwun dungo..
           A           D
ben lancar anggonku kerjo..

        G
sitik katah tak syukuri
        D          Bm
mugo berkah dadi rejeki
         Em
tetep sumringah
      A          D
manut kersane Gusti..
Bm        Em
 tetep sumringah
      A          D  Gm  D
manut kersane Gusti..