Kunci Gitar Imelda Veronica - Aku Luweh Sayang

 
F yen mung ngomong sayang.. G aku luweh sayang.. Em yen mung ngomong tresno.. Am aku luweh tresno.. Dm wis tak perjuangne.. G nganti semene.. C opo mending bubar wae.. (Intro) F G Em Am Dm G C G C F opo salahku.. opo kurangku.. Dm G aku mok gawe loro.. tetep tak lakoni.. C F opo ono liyane.. neng atimu.. Dm C yen pancen seneng.. ngomongo neng aku.. C C7 tak ikhlasne.. (Reff) F yen mung ngomong sayang.. G aku luweh sayang.. Em yen mung ngomong tresno.. Am aku luweh tresno.. Dm wis tak buktekne.. G perhatianku.. C C7 kabeh nggo awakmu.. F yen mung ngomong sayang.. G aku luweh sayang.. Em yen mung ngomong tresno.. Am aku luweh tresno.. Dm wis tak perjuangne.. G nganti semene.. C C7 opo mending bubar wae.. (Musik) F G Em Am Dm G C C7 Dm Em F G C F opo ono liyane.. ning atimu.. Dm C yen pancen seneng.. ngomongo ning aku.. C C7 tak ikhlasne.. (Reff) F yen mung ngomong sayang.. G aku luwih sayang.. Em yen mung ngomong tresno.. Am aku luwih tresno.. Dm wis tak buktekne.. G perhatianku.. C C7 kabeh nggo awakmu.. F yen mung ngomong sayang.. G aku luwih sayang.. Em yen mung ngomong tresno.. Am aku luwih tresno.. Dm wis tak perjuangne.. G nganti semene.. C opo mending bubar wae.. Dm wis tak perjuangne.. G nganti semene.. C opo mending bubar wae..