Kunci Gitar Nabila Ft. Destian - BUCIN (Cukup Semene)

Capo di fret 2
(Reff)
       F           G
kowe meneng aku yo meneng
   Em         Am
ra bakal tak aruhi
   Dm         G           C    C7
mergo yakin dudu aku sing salah..

         F            G
yen gur arep menangan ati
 Em          Am
aku wani ngladeni
 Dm        Em
aku dudu budak cinta
      F       G           C
sing iso.. terus mbok apusi..

(Intro) C  F  Am  F  G

    C
naliko kowe bali..
    G
aku ra bakal nompo..
      Dm
mergo mbiyen kowe
G           C         C7
sing mutusi pengen lungo..
   F            G
yo wes tak lilakno..
    Em         Am
aku ra bakal cidro..
      Dm
mergo kesuwen anggonku 
        Fm  G
nyimpen loro..

     C
bola-bali mblenjani..
      G
malah soyo nglarani..
        Dm      G
wes tak kei ati nanging kowe
C          C7
terus ngapusi..
       F         G
mulane cukup semene..
        Em          A
mending wes bubar wae..
   Dm            G         C
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         F     G
ben kowe ngerteni..
           Em     Am
mandheng dolanan ati..
      Dm             G      C
aku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Reff)
       F           G
kowe meneng aku yo meneng
   Em         Am
ra bakal tak aruhi
   Dm         G           C    C7
mergo yakin dudu aku sing salah..

         F            G
yen gur arep menangan ati
 Em          Am
aku wani ngladeni
 Dm        Em
aku dudu budak cinta
      F       G           C
sing iso.. terus mbok apusi..

(Musik) F  G  Em  Am
        Am  Bb  G

     C
bola-bali mblenjani..
      G
malah soyo nglarani..
        Dm      G
wes tak kei ati nanging kowe
C          C7
terus ngapusi..
       F         G
mulane cukup semene..
        Em          A
mending wes bubar wae..
   Dm            G         C
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         F     G
ben kowe ngerteni..
           Em     Am
mandheng dolanan ati..
      Dm             G      C
aku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Reff)
       F           G
 kowe meneng aku yo meneng
   Em         Am
ra bakal tak aruhi
   Dm         G           C    C7
mergo yakin dudu aku sing salah..

         F            G
yen gur arep menangan ati
 Em          Am
aku wani ngladeni
 Dm        G              C   
aku dudu budak cinta nggo kowe..

       F           G
kowe meneng aku yo meneng
   Em         Am
ra bakal tak aruhi
   Dm         G           C    C7
mergo yakin dudu aku sing salah..

         F            G
yen gur arep menangan ati
 Em          Am
aku wani ngladeni
 Dm        Em
aku dudu budak cinta
      F       G           C
sing iso.. terus mbok apusi..
 F           G
aku.. dudu budak cinta
                 F  Em G C
sing iso mbok apusi..