Kunci Gitar Om Wawes - Restu

Capo di fret 4
(Intro) F  G  Em  Am  G
        F  G  C  (F-C)

  C
tutupen matamu..
  G           E
rasakno angin wengi iki 
   Am
ngademke awakmu..
 A                       Dm
ojo wedi aku ning sandingmu..
        G
tanpo mikir wektu..

   C
tentremke atimu..
  G         E
kahanan ora iso tok 
   Am
anggep angin lalu..
  A
kabeh wes digariske 
    Dm
aku lan sliramu..
      G
raiso bersatu..

(Reff)
              F             G
tumitah amung sadermo nglakoni..
            Em            Am
romo lan ibumu ora ngrestoni..
          Dm            G
janjiku bakal.. tak tepati..
        C    C7
lilakno yayi..

            F         G
lesu lesah lamun pinisah..
        Em           Am
rosoku ora bakal berubah..
G             F             G
genggem tanganku.. percoyo aku..
              C
tresnoku sliramu..

(Musik) F  G  Em  Am  G
        F  G  C  (F-C)
        
   C
tentremke atimu..
  G         E
kahanan ora iso tok 
   Am
anggep angin lalu..
  A
kabeh wes digariske 
    Dm
aku lan sliramu..
      G
raiso bersatu..

(Reff)
              F             G
tumitah amung sadermo nglakoni..
            Em            Am
romo lan ibumu ora ngrestoni..
          Dm            G
janjiku bakal.. tak tepati..
        C    C7
lilakno yayi..

           F         G
lesu lesah lamun pinisah..
        Em           Am
rosoku ora bakal berubah..
G             F             G
genggem tanganku.. percoyo aku..
              C  Am  G
tresnoku sliramu..

(Outro) F  G  C  C-C