Kunci Gitar Pendhoza - Dudu Pilihane

(Intro) C  F  Dm  G

C                      F
aku seng sering terabaikan..
Dm                     G
opo pancen.. mung pelampiasan..
Em    E                Am
dudu aku.. seng mbok karepno..
       Dm                   G
kudu sadar.. yen dudu.. pilihane..

F                C
ati iki sak ajur-ajure..
      Dm              G
mergo kowe.. seng ngremukke..
F                    C
malah gandeng ro liyane..
           Dm                    G
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

(Reff)
 C         G        Am
aku.. mung biso nerimo..
     G         F         G        C  G
sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
 C      G           Am
ati.. loro nanging isih..
   G           F      G         C
nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

Am             Em
pancen koyo ngene kahanane..
F            C
aku dudu pilihan atine
  Dm
sabar terus-terusan..
    G
senajan mung pelampiasan..

C                   F
nanging opo.. aku salah..
Dm                     G
kebacut jeru.. karo slirahmu..
    Em      E        Am
wis suwe anggone bebarengan..
          Dm                  G
nanging kowe.. ra njogo perasaan..

F                C
ati iki sak ajur-ajure..
      Dm              G
mergo kowe.. seng ngremukke..
F                    C
malah gandeng ro liyane..
           Dm                    G
eluh moto iki dadi seksi tangise atiku..

(Reff)
 C         G        Am
aku.. mung biso nerimo..
     G         F         G        C  G
sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
 C      G           Am
ati.. loro nanging isih..
   G           F      G         C
nduwe roso tresno.. gede karo kowe..

 C         G        Am
aku.. mung biso nerimo..
     G         F         G        C  G
sak nrimo-nrimone.. seng dadi dalane..
 C      G           Am
ati.. loro nanging isih..
   G           F      G         F  G#  C
nduwe roso tresno.. gede karo kowe..