Kunci Gitar Sebatt's Official - Kudu Sabar

(Intro) C

C               F
awal ketemu.. karo koe..
Dm                         G
roso nyaman yen.. nyanding sliramu..
Em                Am
nanging koe.. ora ngerteni..
 F      G     C
aku.. loro.. ati..

C                         F
tulung ngerteni aku sitik wae..
    G                       C
senajan ra tok rungokno aku rapopo..
  Am                       F
weruh koe mesem wis nggawe ayem atiku..
    G                   C
ngampet loro roso ning ati..

(Reff)
  F      G      Em
kudu.. sabar atiku..
  Am       F      G       C   
weruh sliramu.. karo koncoku..
F      G        Em
ning.. ngarep moto..
  Am      F       G      C
koe kok tego.. ra ndue roso..

C                         F
tulung ngerteni aku sitik wae..
    G                       C
senajan ra tok rungokno aku rapopo..
  Am                       F
weruh koe mesem wis nggawe ayem atiku..
    G                   C
ngampet loro roso ning ati..

(Reff)
  F      G      Em
kudu.. sabar atiku..
  Am       F      G       C   
weruh sliramu.. karo koncoku.. woo..
F      G        Em
ning.. ngarep moto..
  Am      F       G      C
koe kok tego.. ra ndue roso..

(Musik) F  G  Em  Am
        Dm  G  C
        F  G  Em  Am
        Dm  G  C

F          G            Em
 nanging koe mblenjanji janjimu
 Am           Dm
aku yo mung biso..
    G          C
nglilakke lungamu..

F  G            Em
 mugo eling ro aku..
    Am
senajan mung sedelo..
 F             G       C
aku sadar mung pelampiasan..

(Reff)
  F      G      Em
kudu.. sabar atiku..
  Am       F      G       C   
weruh sliramu.. karo koncoku.. woo..
F      G        Em
ning.. ngarep moto..
  Am      F       G      C
koe kok tego.. ra ndue roso..

  F      G      Em
kudu.. sabar atiku..
  Am       F      G       C   
weruh sliramu.. karo koncoku.. woo..
F      G        Em
ning.. ngarep moto..
  Am      F       G      C
koe kok tego.. ra ndue roso..

F   G       Em
pe..rih.. tenan..
 Am  F      G      C
ati iki.. rasane loro..
F   G        Em
pi..ngin.. nangis..
     Am  F      G 
ning ra ono.. guno..
            C
mugo koe ora sengsoro..