Kunci Gitar Syahiba Saufa Feat James AP - Tak Lilo Lungomu

Capo di fret 3
(Intro) Am  G  Em  F
        Am  Dm  E
        Am  G  Em  F
        Dm  F  E

Am                       Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G                       C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F                Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Am                E
sliramu sing tak tresnani..

Am                   Dm
pancene abot nandang tresno..
G                  C
naliko adoh jarake sliramu..
F                  Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        E
mergo kudu nompo 
      Am
jejodoan wong tuwo..

(Int.) Dm  E  Am
       Dm  E  Am

(Reff)
Am              Dm
yo wis kudu tak lilakne..
       G         C
yen pancen iki dalane..
      F              Dm
sing apik kanggo tresnamu..
       E            Am   E
mugo biso mulyo selawase..

Am          Dm
senajan aku nelongso..
       G            C
nangis sak jeroning atiku..
       F                  Dm
tresno tak rewangi kanggo sliramu..
         E                  Am E
pungkase sing nyanding dudu aku..

Am             Dm
yen pancen iki salahku..
     G            C
pangapuroku tulus atiku..
     F                    Dm
dadi pengiling crito sing tak tulis
         E          Am
lewat tembang asmorondono..

(Musik) Dm  G  C  F
        B  E  A
        Dm  G  C  F
        Dm  E  Am  E

Am                       Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G                       C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F                Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
     Am                  E
sliramu sing tak tresnani..

Am               Dm
pancene abot nandang tresno..
G                  C
naliko adoh jarake sliramu..
F                  Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        E
mergo kudu nompo 
    Am
jejodohan wong tuwo..

(Int.) Dm  E  Am
       Dm  E  Am

(Reff)
Am              Dm
yo wis kudu tak lilakne..
       G         C
yen pancen iki dalane..
      F              Dm
sing apik kanggo tresnamu..
       E            Am   E
mugo biso mulyo selawase..

Am          Dm
senajan aku nelongso..
       G             C
nangis sak jeroning atiku..
       F                  Dm
tresno tak rewangi kanggo sliramu..
         E                  Am  E
pungkase sing nyanding dudu aku..

Am             Dm
yen pancen iki salahku..
     G             C
pangapuroku tulus atiku..
     F                    Dm
dadi pengiling crito sing tak tulis
         E          Am
lewat tembang asmorondono..

(Outro) Dm  E  Am