Kunci Gitar Via Valen - Sayang

(Intro) F  G  Em  Am  Dm  G  C

  C                Em
sayang opo kowe krungu..
          Am
Jerite atiku
                 Em
Mengharap engkau kembali
  F        G          Em    Am
Sayang nganti memutih rambutku
   Dm    G          C
Ra bakal luntur tresnoku

(Rapp)
C               
 Wis tak cobo nglalekke
                 Em
Jenengmu soko atiku sak tenane ra ngapusi
                 Am
Isih tresno sliramu duh pepujaning ati
                   Em
Nanging kowe ora reti kowe sing tak wanti
                     F
wanti malah jebul saiki
               G
Kowe mblenjani janji
             Em
jare sehidup semati
               Am
nanging opo bukti
               F
kowe medot tresnoku
               G
demi wedokan liyo
            C
yo wes ra popo
C                        Am
Insya allah aku iso li.. lo

(Verse)
                    Em
Meh sambat kalih sinten
             F         G      C
yen sampun mekaten merana uripku 
    F           G
aku welasno kangmas
    Em       Am         F
aku mesakno aku.. aku nangis..
                   G
nganti metu eluh getih putih

(Reff)
  C                Em
sayang opo kowe krungu..
          Am
Jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F        G          Em    Am
Sayang nganti memutih rambutku
   F     G          C
Ra bakal luntur tresnoku

(Rapp)
C
 Hari demi hari uwis tak lewati
Em
 Yen pancen dalane kudu kuwat ati
Am
 Ibarate sego uwis dadi bubur
Em
 nanging tresno iki ora bakal luntur
F                G
 Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Em            Am                    F
 Ora ono liane sing iso dadi penggantimu
               G                   C
wis kanggo awakmu sing cocok ning atiku
                       C     B     Am
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

(Verse)
                    Em
Meh sambat kalih sinten
             F         G      C
yen sampun mekaten merana uripku 
    F           G
aku welasno kangmas
    Em       Am         F
aku mesakno aku.. aku nangis..
                   G
nganti metu eluh getih putih

(Reff)
  C                Em
sayang opo kowe krungu..
          Am
Jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F        G          Em    Am
Sayang nganti memutih rambutku
   F     G          C
Ra bakal luntur tresnoku

(Rapp)
C                             Em
 sayang opo krungu tangise atiku
                                   Am
Mengharap kowe bali neng jero ati iki
                                         Em
Nganti rambutku putih nangis eluh dadi getih
                                         F
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
                G                   Em
Aku marang sliramu jur ragu neng atiku
                Am
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
F                   G                 C
 mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi
                              Am
Selamanya sampai akhir hayat ini

(Verse)
                    Em
Meh sambat kalih sinten
             F         G      C
yen sampun mekaten merana uripku 
    F           G
aku welasno kangmas
    Em       Am         F
aku mesakno aku.. aku nangis..
                   G
nganti metu eluh getih putih

(Reff)
  C                Em
sayang opo kowe krungu..
          Am
Jerite atiku
                 Em
mengharap engkau kembali
  F        G          Em    Am
Sayang nganti memutih rambutku
   F     G          C
Ra bakal luntur tresnoku

(Outro)
C             F
Percoyo opo pepujamu
     F      G        C
Cintamu kan tetap abadi