Kunci Gitar Vita Alvia - Bojo Rosone Rondo

Capo di fret 3
(Intro) Am  G  Em  Dm
        Am  G  F  Dm  E
        Am

   Am          G
mbiyen.. sayangmu..
       F          Am
lembut laksono salju..
      C            G      C    E
tresnomu manis, ngeluwihi madu..
   Am         Dm
saiki.. tak roso..
      G        Am
pahit koyo empedu..
         F         G           Am
ning ngendi mbok gadekne tresnomu..
    Am         G
kangmas.. ngomongo..
      F         Am
yen kowe uwis bosen..
      C           G          E
luwih becik ku njaluk talak telu..
    Am          Dm
ojo mbok.. gadekne..
     G          Am
koyo si rondo bodong
      F           G          Am
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Reff)
  Am       G
jarene.. gadis..
         F          C
ning aku wis ra perawan..
     Am        G
yo kuwi amergo kowe..
        F        E
wis tau dadi bojoku..
  Am       G
jarene.. bojo..
         F     C
nanging aku rondo..
  Am       G
turu aku turune dewe
F             E
 kowe ono ngendi.. 
       Am
karo sopo..
    Am         G
kangmas.. ngomongo..
      F         Am
yen kowe uwis bosen..
      C           G          E
luwih becik ku njaluk talak telu..
    Am          Dm
ojo mbok.. gadekne..
     G          Am
koyo si rondo bodong
      F           G          Am
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Musik) G  Dm  Em  Am
        G  F  E
        Am  G  F  C
        Am  G  F  E
        
(Reff)
  Am       G
jarene.. gadis..
         F          C
ning aku wis ra perawan..
     Am        G
yo kuwi amergo kowe..
        F        E
wis tau dadi bojoku..
  Am       G
jarene.. bojo..
         F     C
nanging aku rondo..
  Am       G
turu aku turune dewe
F             E
 kowe ono ngendi..
  Am       G
jarene.. gadis..
         F          C
ning aku wis ra perawan..
     Am        G
yo kuwi amergo kowe..
        F        E
wis tau dadi bojoku..
  Am       G
jarene.. bojo..
         F     C
nanging aku rondo..
  Am       G
turu aku turune dewe
F             E
 kowe ono ngendi.. 
       Am
karo sopo..