Kunci Gitar Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni

(Intro) F  G  Em  Am
        Dm  Fm  G

C    G/B  Am      G
pertama weruh kowe
    F      Em          Dm     G
esemmu nglalekke sak kabehane..
C      G/B    Am     G
tansah bungah rasane
 F          G      C
iso njagong karo kowe..
    F          G          C
jebule sandingane konco dewe..

(Reff)
  F    G            Em       Am
 aku.. wes berjuang mati-matian
   Dm        G             Gm   C
 nanging ora pernah mbok sawang..
  F    G      F     Em   E   Am
 aku.. wes ngarepke kowe tenanan
 Dm         G        F   Fm
 malah mbok gawe dolanan..

C    G/B  Am      G
pertama weruh kowe
    F      Em          Dm     G
esemmu nglalekke sak kabehane..
C      G/B    Am     G
tansah bungah rasane
 F          G      C
iso njagong karo kowe..
    F          G          C
jebule sandingane konco dewe..

(Reff)
  F    G            Em       Am
 aku.. wes berjuang mati-matian
   Dm        G             Gm   C
 nanging ora pernah mbok sawang..
  F    G      F     Em   E   Am
 aku.. wes ngarepke kowe tenanan
 Dm         G        C
 malah mbok gawe dolanan..

(Musik) F  G  Em  Am
        Dm  G  A

(Reff) (Overtune)
  G    A            F#m      Bm
 aku.. wes berjuang mati-matian
   Em        A             Am  D
 nanging ora pernah mbok sawang
  G    A      G     F#m      Bm
 aku.. wes ngarepke kowe tenanan
 Em         A        D
 malah mbok gawe dolanan..

        G
 nganti keringet lan
 A   G    F#m        Bm
 eluhku netes dadi siji
      Em         A
 kowe ra ngerti opo kabeh sing
 Am          D
 wes tak lakoni..

     G        A     G     F#m      Bm
 senajan kowe milih lungo karo liyane
     Em       A          G
 aku ihklas.. ngenteni kowe..
     Gm       A          D
 aku ikhlas.. ngenteni kowe..