Kunci Gitar Xaluna x Lsista - Tahun Ngarep Gagal Rabi

(Intro) C  G/B  Am  A
        Dm  A  Dm
        Em  A  Dm  G

C     G/B         Am  A
a..ku njalok ngapuro..
Dm    A     Dm
a..ku ora kuoso..
Em  E        Am     A
lilakno aku bakal lungo..
   Dm                   G
ku lan kowe podho-podho loro..

(Int.) Fm  G

C      G/B      Am    A  
jan..jimu tahun ngarep..
Dm     A        Dm
i..sih tak arep-arep..
Em      E          Am   A
a..ku kowe bakal dadi siji
Dm                G
pu..pus kabeh wis..mati..

           F             Fm
aku mung manungso sing raiso 
      C       Am
ngendani.. takdir..
      Dm                      G
aku pamit njuk tulung rasah dipikir..

(Reff)
          C           Em           Am  A
ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar..
      Dm                         G
isaku mung ngempet perih kanti sabar..
F      G           Em      Am
aku raiso ndelikke tatu atiku..
       Dm                        G
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

     C         Em          Am  A
opo isaku yen urip raono kowe..
        Dm                       G
bengi wingi ning sandingku ono kowe..
F          G          Em          Am
percoyo Gusti paringi ganti tresnaku..
         Dm                   G
padang dalanmu kuwi dadi dongaku..

(Int.) C  G  F  Fm
     C  Am (-A) Dm  G  C  G

  C
dewe nduwe janji
         F
tahun ngarep bakal rabi
       G
Gusti ora ngijabahi
       C         (C-G/B)
kudu bisa pupus ati
  Am
dipenghujung tahun
       Dm
kita harus merelakan
     G
saat cinta menggunung
      C
ditemukan perpisahan

  C
nibo tangi aku njogo
     F
kowe selama iki
  G
akhire pisahan
          C           (C-G/B)
sopo wong sing kuwat ati
     Am
ngelakoni cerito iki
     Dm
berjuang setengah mati
    G
tresno tulus suci
        C         G
nanging raiso rabi..

           F             Fm
aku mung manungso sing raiso 
      C       Am
ngendani.. takdir..
      Dm                      G
aku pamit njuk tulung rasah dipikir..

(Reff)
          C           Em           Am  A
ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar..
      Dm                         G
isaku mung ngempet perih kanti sabar..
F      G           Em      Am
aku raiso ndelikke tatu atiku..
       Dm                        G
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

     C         Em          Am  A
opo isaku yen urip raono kowe..
        Dm                       G
bengi wingi ning sandingku ono kowe..
F          G          Em          Am
percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
         Dm                   G
padang dalanmu kuwi dadi dongaku..

          C           Em           Am  A
ra nganti tekan ganti tahun uwis bubar..
      Dm                         G
isaku mung ngempet perih kanti sabar..
F      G           Em      Am
aku raiso ndelikke tatu atiku..
       Dm                        G
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku..

     C         Em          Am  A
opo isaku yen urip raono kowe..
        Dm                       G
bengi wingi ning sandingku ono kowe..
F          G          Em          Am
percoyo Gusti paringi ganti tresnoku..
         Dm         G         C
padang dalanmu kuwi dadi dongaku..
         F          G      Fm    C
padang dalanmu kuwi dadi dongaku..