Kunci Gitar Aftershine - BURUH COD

Capo di fret 2
(Intro) C Cm Em D C
        Em D C D

   G                      C
abote.. wong sing nyambut gawe..
          D                    G
kepontang panting atine demi koe..
         Em
aku mung buruh COD..
      Am     D          G   D
opo dayaku.. sing musuh kae..

        G 
kurang opo.. 
                 C
aku sayang ro sliramu..
         D
wes tak upayakke
                  G
nyambut gawe koyo ngene..
        Em
senajan mung tok sepelekke
     Am          D       G
mugo aku.. ndang oleh gantine..

(Reff)
                   C
 yen wes mantep atimu..
               D
 wes teteg lakumu..
                         G
 tak ikhlaske yen pancen akhire
   D       Em
 kudu koyo ngene..
             Am
 aku trimo lungo..
               D
 kalah bondo dunyo..
                  C    D
 aku lilo yen koe lungo..

        G
kurang opo.. 
                 C
aku sayang ro sliramu..
         D
wes tak upayakke
                  G
nyambut gawe koyo ngene..
        Em
senajan mung tok sepelekke
     Am    D             G
mugo aku.. ndang oleh gantine..

(Reff)
                   C
 yen wes mantep atimu..
               D
 wes teteg lakumu..
                         G
 tak ikhlaske yen pancen akhire
   D       Em
 kudu koyo ngene..
           Am
 aku trimo lungo..
               D
 kalah bondo dunyo
                  G
 aku lilo yen koe lungo..

                   C
 yen wes mantep atimu..
               D
 wes teteg lakumu..
                         G
 tak ikhlaske yen pancen akhire
   D       Em
 kudu koyo ngene..
           Am
 aku trimo lungo..
               D
 kalah bondo dunyo
                  G
 aku lilo yen koe lungo..

            C
 aku tak mundur..
              D
 timbang soyo ajur..
         G
 aku tak ngalah
 D            Em
 timbang soyo bubrah
               Am
 bola bali tok larani..
       D                   G
 rumangsamu.. aku ra nduwe ati..
               Am
 bola bali tok larani..
       D                   G
 rumangsamu.. aku ra nduwe ati..

(Outro) G