Kunci Gitar Akustik Westprog - Cacat Ati

(Intro) C Fm C Fm

  C         Fm         G
tumetese.. eluh motoku iki..
      F      G           C  A
yen weruh.. esem lan guyumu..
  Dm       E         Am       G
manise awakmu.. bedo karo lakumu..
         F                 G
kowe ninggal aku nuruti egomu..

    C           Fm        G
cerito iki.. nyadarke awakku..
     F        G           C  A
ben aku.. nglilakke tresnomu..
      Dm       E
raiso nuruti kowe..
    Am             G
opo seng mbok karepke..
           F                       G
tak simpen neng ati seng tau nglarani..

F    G           Em         Am
 wingi.. janjine ameh ngancani
Dm      E          Am  A
 tapi akhire nglarani..
F          G        Em          Am
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Dm        G              C
 wes ajur nyesek neng ndodo..
 
(Reff)
 F                         G
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Em
 mbasan kowe kenal de'e
          Am      G
 aku mbok luwehke..
         F
 mergo kahanan urepku
       G
 ratau dadi karepmu
      E
 ajur tanpo awakmu..
 
 F                     G
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Em               Am  G
 tresno kowe.. kongene rasane..
        F
 jarene ameh ngancani
         G
 nyatane ngeliyo ning mburi
        E
 nglalekke kabeh iki..
 
(Musik) F G    -F Em Am
           ha a a a..
        F G C
        
F    G           Em         Am
 wingi.. janjine ameh ngancani
Dm      E          Am  A
 tapi akhire nglarani..
F          G        Em          Am
 milih tresno lio.. ninggalke loro
Dm        G              C
 wes ajur nyesek neng ndodo..
 
(Reff)
 F                         G
  ojo segampang kui ninggalke aku..
          Em
 mbasan kowe kenal de'e
          Am      G
 aku mbok luwehke..
         F
 mergo kahanan urepku
       G
 ratau dadi karepmu
      E
 ajur tanpo awakmu..
 
 F                     G
  ora kepikiran dadi koyo ngene..
          Em               Am  G
 tresno kowe.. kongene rasane..
        F
 jarene ameh ngancani
         G
 nyatane ngeliyo ning mburi
        E
 nglalekke kabeh iki..
 
 F                    G
  andaikan kowe wingi ora neng ati..
     Em                  Am   G
 aku rabakal loro kepati-pati..
     F                     G
 ojo pernah kowe bali, ojo nggoleki..
                C
 aku wes cacat ati..