Kunci Gitar Amalia Syifa - Pelarian Cinta

(Intro) G D Em D
        C G Am D

    G           D        Em  D
tegane.. gawe dolanan atiku..
 C             D          G
aku sing tulus sayang padamu..
    C            D
aku amung kok anggep..
    G    D/F# Em
pelarian cintamu..
         Am                    D
mung kok butuhne pas suwung atimu..

       G
yen pancen..
         D             Em  Bm
tresnamu kanggo wong liyo..
 C           D     G
ora perlu janji-janji palsu..
 Em         Bm        C         G
opo kora kroso.. janjimu gawe loro..
     Am                 D
gawe gelo ono ning jero dodo..

(Reff)
           G
 wis cukup semene wae
       Em
 aku nuruti karepmu..
         Am
 wis ora sanggup atiku
           D
 yen terus koyo ngene

        G
 aku ra butuh janjimu
         Em
 butuhku yo mung bukti
          Am
 tresno tulus sing suci
          G
 tekaning ati..

     C              G           Em
 yen wis ora biso.. tak perjuangno..
  Am         D        G
 aku iklas.. lilo legowo..

(Musik) C G Em Am D G G7
        C G E Am D G D

       G
yen pancen..
         D             Em  Bm
tresnamu kanggo wong liyo..
 C           D     G
ora perlu janji-janji palsu..
 Em         Bm        C         G
opo kora kroso.. janjimu gawe loro..
     Am                 D
gawe gelo ono ning jero dodo..

(Reff)
           G
 wis cukup semene wae
       Em
 aku nuruti karepmu..
         Am
 wis ora sanggup atiku
           D
 yen terus koyo ngene

        G
 aku ra butuh janjimu
         Em
 butuhku yo mung bukti
          Am
 tresno tulus sing suci
          G
 tekaning ati..

     C              G           Em
 yen wis ora biso.. tak perjuangno..
  Am         D        G
 aku iklas.. lilo legowo..

(Outro) Am D
        C     Cm     G
        huu.. huu.. uhuu..