Kunci Gitar Bagas Tegar - Melawan Sepi

Capo di fret 2
(Intro) F G Em Am G
        F Fm G

  C        G        Am   Em
kowe.. kok ora ngerasake..
  F        C       Dm      G
kowe.. kok ora iso ngerteni..
  C        G        Am   Em
kowe.. kok ora ngerasake..
  F        C       Dm      G
kowe.. kok ora iso ngerteni..

    Em                 Am
aku bingung.. arep kepiye..
          F                G
nyongko kowe.. khianati cintaku..

(Reff)
        F           G
 kadung ora.. tak teruske..
        C                 Am
 tresno iki.. mung gawe kowe..
        Dm                     G
 kowe malah.. dadi karo wong liyo..
                  C                   A
 tinggal aku sendiri disini melawan sepi..

           F                   G
 aku mung iso.. mbayangke sliramu..
          C               Am
 tapi ra iso.. nduweni atimu..
            F
 ku tau kau tak pernah bisa 
       G                         C
 khianati cinta yang tulus kepadamu..

(Musik) F G Em Am

F
 menepi hati ini
                   G
karna kau tak kembali
sesal yang menemani
                  G              G
tinggal melawan sepi.. hok a hok e..

  C        G        Am   Em
kowe.. kok ora ngerasake..
  F        C       Dm      G
kowe.. kok ora iso ngerteni..

    Em                 Am
aku bingung.. arep kepiye..
          F                G
nyongko kowe.. khianati cintaku..

(Reff)
        F           G
 kadung ora.. tak teruske..
        C                 Am
 tresno iki.. mung gawe kowe..
        Dm                     G
 kowe malah.. dadi karo wong liyo..
                  C                   A
 tinggal aku sendiri disini melawan sepi..

           F                   G
 aku mung iso.. mbayangke sliramu..
          C               Am
 tapi ra iso.. nduweni atimu..
            F
 ku tau kau tak pernah bisa 
       G                         C
 khianati cinta yang tulus kepadamu..

        F           G
 kadung ora.. tak teruske..
        C                 Am
 tresno iki.. mung gawe kowe..
        Dm                     G
 kowe malah.. dadi karo wong liyo..
                  C                   A
 tinggal aku sendiri disini melawan sepi..

           F                   G
 aku mung iso.. mbayangke sliramu..
          C               Am
 tapi ra iso.. nduweni atimu..
            F
 ku tau kau tak pernah bisa 
       G                         C
 khianati cinta yang tulus kepadamu..
            F
 ku tau kau tak pernah bisa 
       G                         C
 khianati cinta yang tulus kepadamu..