Kunci Gitar Charly Van Houten - Lintang Ati

Capo fret 5
(Intro) C Em F G C
        Dm Am F G C

        C
lintang sing ono ing wengi..
Em
gawe kangen ati..
 F              G            C
ati sing tansah nandang kasmaran iki..
  Dm                 Am
endahe esemmu.. gawe bungahe atiku..
        F                E
mung sliramu pepujaning atiku.. o ho..

      C
ning awang katon netramu..
Em
ing saben wengiku..
  F          G       C
keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
sliramu duh nimas..
       Am
sing dadi memanik'e kalbu..
        F                   G
mung sliramu sing ono ning atiku..
             C
aku treno sliramu..

(Int.) F G C
         wo oo..

(Reff)
 Am               Em
 ning angin.. tak titipne..
   F                C
 roso kangen marang sliramu..
   F                 C
 nadyan batin pingin ketemu..
         Dm           G
 amung biso nyawang fotomu..

 Am         Em
 abote.. mendem kangen..
   F                   C
 kangen sing ning jero dodoku..
   F           C
 gede roso tresno iki..
           Dm       G         C
 amung tak simpen.. ning jero ati..

(Musik) C Em F C
        Dm G C
        Dm Em F G C
        uyee.. huwo o..

        C
lintang sing ono ing wengi..
Em
gawe kangen ati..
 F              G            C
ati sing tansah nandang kasmaran iki..
  Dm                Am
endahe esemu.. gawe bungahe atiku..
        F                E
mung sliramu pepujaning atiku..

            C
mmm.. ning awang katon netramu..
    Em
ing saben wengiku..
  F          G       C
keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
sliramu duh nimas..
          Am
sing dadi memanik'e kalbu..
        F                   G
mung sliramu sing ono ning atiku..
             C
aku treno sliramu..

(Int.) F G C

(Reff)
 Am               Em
 ning angin.. tak titipne..
   F                C
 roso kangen marang sliramu..
   F            C
 nadyan batin pingin ketemu..
         Dm           G
 amung biso nyawang fotomu..

 Am         Em
 abote.. mendem kangen..
   F                   C
 kangen sing ning jero dodoku..
   F           C
 gede roso tresno iki..
           Dm       G         C
 amung tak simpen.. ning jero ati..

 Am               Em
 ning angin.. tak titipne..
   F                C
 roso kangen marang sliramu..
   F            C
 nadyan batin pingin ketemu..
         Dm           G
 amung biso nyawang fotomu..

 Am         Em
 abote.. mendem kangen..
   F                   C
 kangen sing ning jero dodoku..
   F        C
 gede roso tresno iki..
       Dm           G         C  
 amung tak simpen.. ning jero ati..

(Outro) Cmaj7

(ORIGINAL CHORD)

(Intro) F Am Bb C F Gm Dm Bb C F F lintang sing ono ing wengi.. Am gawe kangen ati.. Bb C F ati sing tansah nandang kasmaran iki.. Gm Dm endahe esemmu.. gawe bungahe atiku.. Bb A mung sliramu pepujaning atiku.. o ho.. F ning awang katon netramu.. Am ing saben wengiku.. Bb C F keroso ing sumilire angin dalu.. Gm sliramu duh nimas.. Dm sing dadi memanik'e kalbu.. Bb C mung sliramu sing ono ning atiku.. F aku treno sliramu.. (Int.) Bb C F wo oo.. (Reff) Dm Am ning angin.. tak titipne.. Bb F roso kangen marang sliramu.. Bb F nadyan batin pingin ketemu.. Gm C amung biso nyawang fotomu.. Dm Am abote.. mendem kangen.. Bb F kangen sing ning jero dodoku.. Bb F gede roso tresno iki.. Gm C F amung tak simpen.. ning jero ati.. (Musik) F Am Bb F Gm C F Gm Am Bb C F uyee.. huwo o.. F lintang sing ono ing wengi.. Am gawe kangen ati.. Bb C F ati sing tansah nandang kasmaran iki.. Gm Dm endahe esemu.. gawe bungahe atiku.. Bb A mung sliramu pepujaning atiku.. F mmm.. ning awang katon netramu.. Am ing saben wengiku.. Bb C F keroso ing sumilire angin dalu.. Gm sliramu duh nimas.. Dm sing dadi memanik'e kalbu.. Bb C mung sliramu sing ono ning atiku.. F aku treno sliramu.. (Int.) Bb C F (Reff) Dm Am ning angin.. tak titipne.. Bb F roso kangen marang sliramu.. Bb F nadyan batin pingin ketemu.. Gm C amung biso nyawang fotomu.. Dm Am abote.. mendem kangen.. Bb F kangen sing ning jero dodoku.. Bb F gede roso tresno iki.. Gm C F amung tak simpen.. ning jero ati.. Dm Am ning angin.. tak titipne.. Bb F roso kangen marang sliramu.. Bb F nadyan batin pingin ketemu.. Gm C amung biso nyawang fotomu.. Dm Am abote.. mendem kangen.. Bb F kangen sing ning jero dodoku.. Bb F gede roso tresno iki.. Gm C F amung tak simpen.. ning jero ati.. (Outro) Fmaj7