Kunci Gitar Dory Harsa - Demi Kowe

Capo di fret 4
(Intro) Am Dm G F Am -Bm

  C                F
pamit.. aku kudu lungo..
  Dm                       G
lungo.. janji ra bakal ninggalno..
    Em                  Am
tresno.. iki sing tak karepke..
       Bb                 G
karo kowe ra bakal karo liyane..

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

(Reff)
     Am                    Dm
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        G                      C      E
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         Am                         Dm
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           G        F        Am  E-F-G-Am
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

(Int.) Am G F C
       Dm Am F G

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

(Reff)
     Am                    Dm
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        G                      C      E
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         Am                         Dm
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           G        F        Am   E
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

     Am                    Dm
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        G                      C      E
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         Am                         Dm
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           G        F        Am
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

(Outro) Am