Kunci Gitar Esa Risti - Angin Wengi

(Intro) F Fm C Am
        Dm G C
        
  C
semilir angin wengi
        Fm
nambahi kangen iki..
    Dm              G
ati kang nandang rindu
        C
tumetes ing njero kalbu..

 C
opo pancen podo
  Fm
koyo sing tak roso..
     Dm
kowe sing ning kono seh
          C
tansah njogo tresno..

   Am     Em
adohe.. jarak..
    D
ora dadi penghalang..
     Fm
kowe lan aku..
               G
tansah setyo tuhu..

(Reff)
          F
 semilir angin wengi..
              Em     A
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Dm                   C
 marang slirane.. pepujaning atiku..
 
                F
 lintang lan rembulan..
              Em      A
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Dm
 gede roso kangenku..
      Fm
 gede roso tresnoku..
              C
 tak tunggu balimu..
 
(Musik) F Em A Dm G C
        F Em A Dm Fm C
        
 C
opo pancen podo
  Fm
koyo sing tak roso..
     Dm
kowe sing ning kono seh
          C
tansah njogo tresno..

   Am     Em
adohe.. jarak..
    D
ora dadi penghalang..
     Fm
kowe lan aku..
               G
tansah setyo tuhu..

(Reff)
          F
 semilir angin wengi..
              Em     A
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Dm                   C
 marang slirane.. pepujaning atiku..
 
                F
 lintang lan rembulan..
              Em         A
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Dm
 gede roso kangenku..
      Fm
 gede roso tresnoku..
              C
 tak tunggu balimu..
 
          F
 semilir angin wengi..
              Em     A
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Dm                   C
 marang slirane.. pepujaning atiku..
 
                F
 lintang lan rembulan..
              Em         A
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Dm
 gede roso kangenku..
      Fm
 gede roso tresnoku..
              C    -Cmaj7
 tak tunggu balimu..