Kunci Gitar Esa Risty - Nggawe Nangis

(Intro) Am F G C -G/B
        Am F G
        
Am     G      
loro motoku.. 
F             Am
yen nyawang kowe..
F       G
loro atiku nganti 
  C          E 
jeru koyo ngene..
Dm
yen pancen ra tresno..
    Am
ket mbiyen ngomongo..
    F               G         Am
ojo sak penakmu nggawe nangis aku..

Am     G
loro dodoku.. 
F             Am
yen nyawang kowe..
F           G
tambah loro atiku 
      C            E
we gandeng karo de'e..
Dm
yen pancen ra tresno..
Am
ket mbiyen ngomongo..
    F
aku seh urip kok wis mbok anggep
   E
tanpo nyowo..

(Reff)
  Am      G
 ajur.. mumur.. 
    F           C
 ngenes tanpo doyo..
     F               G
 yen eling wong sing tak tresno
 C            E
 milih wong liyo..
 
  Am     G
 abot.. awakku.. 
       F          C
 koyo ora nduwe peluh..
        Dm         Am
 mbiyen kowe tak tulung..
    F           E
 saiki malah mentong..
           Am
 seko mburiku..
 
(Musik) Am G F C
        Dm Am F E
        
Am     G
loro dodoku.. 
F             Am
yen nyawang kowe..
F           G
tambah loro atiku 
      C            E
we gandeng karo de'e..
Dm
yen pancen ra tresno..
Am
ket mbiyen ngomongo..
    F
aku seh urip kok wis mbok anggep
   E
tanpo nyowo..

(Reff)
  Am      G
 ajur.. mumur.. 
    F           C
 ngenes tanpo doyo..
     F               G
 yen eling wong sing tak tresno
 C            E
 milih wong liyo..
 
  Am     G
 abot.. awakku.. 
       F          C
 koyo ora nduwe peluh..
        Dm         Am
 mbiyen kowe tak tulung..
    F           E
 saiki malah mentong..
 
  Am      G
 ajur.. mumur.. 
    F           C
 ngenes tanpo doyo..
     F               G
 yen eling wong sing tak tresno
 C            E
 milih wong liyo..
 
  Am     G
 abot.. awakku.. 
       F          C
 koyo ora nduwe peluh..
        Dm         Am
 mbiyen kowe tak tulung..
    F           E
 saiki malah mentong..
           Am
 seko mburiku..
 
(Outro) Am F G C -G/B
        Am F E Am