Kunci Gitar Fira Azzahra - Nglilakne Kowe

Capo di fret 2
(Intro) Am

(Reff)
       Am          Em
 lungo o.. aku wis lilo..
           F
 timbang kowe
           G           C  E
 ning kene mung gawe loro..

     Am
 wis marem rasamu
         Em
 kelakon ngremuk atiku..
 F             G             C
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Int.) Am Em Dm Am
       Am Em Dm E G

C
pancen mlarat bondo
       Em
pancen aku wong ra nduwe..
F           Dm
nanging opo salah
        C
yen aku nresnani kowe..
Dm                G
yen pancen ra tresno
         C            Am
ngopo ra kondo mbiyen-mbiyene
    F                     G
opo seneng yen gawe loro atiku..
          C    G
mung gawe tatu..

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene..
F              G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke..
Dm           G
nanging nyatane..
        C              Am
koe wis nggandeng karo liyane
     F                 G
tego atimu ninggalake aku..

(Reff)
       Am          Em
 lungo o.. aku wis lilo..
           F
 timbang kowe
           G           C  E
 ning kene mung gawe loro..

     Am
 wis marem rasamu
         Em
 kelakon ngremuk atiku..
 F             G             Am
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Musik) Am Em Dm Am
        Am Em Dm E G

C
ucapmu dek wingi
     Em
tak eling teko seprene..
F              G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke..
Dm           G
nanging nyatane..
        C              Am
koe wis nggandeng karo liyane
     F                 G
tego atimu ninggalake aku..

(Reff)
       Am          Em
 lungo o.. aku wis lilo..
           F
 timbang kowe
           G           C  E
 ning kene mung gawe loro..

     Am
 wis marem rasamu
         Em
 kelakon ngremuk atiku..
 F             G             C
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

       Am          Em
 lungo o.. aku wis lilo..
           F
 timbang kowe
           G           C  E
 ning kene mung gawe loro..

     Am
 wis marem rasamu
         Em
 kelakon ngremuk atiku..
 F             G             Am
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Outro) Am Em Dm Am
        Am Em Dm G C