Kunci Gitar Gerry Mahesa Feat. Lala Widy - Kasmaran

(Intro) C D G Em Am D G
        C D G Em Am D G
        
   G                      D
tondo tondone wong seng lagi kasmaran..
 Em                        Bm
iki ngono seng tak rasakne oh sayang..
  C               G
jarene sopo aku saiki bahagia..
      Am      D      G
sak tenane atiku iki loro..

(Int.) C D G

     G                  D
sing tak rasakne rosoku bakal ilang..
  Em                      Bm
dewean ning kene ngenteni kabarmu sayang..
   C                        G
janji suci sing pernah mbok ucapke..
     Am        D         G
nyatane.. kowe nggawe ku loro..

(Int.) C D G

   C               Cm
sakmestine kae.. kowe jujur wae..
     G
aku ora popo..
          Am               D
nek wis koyo ngene.. aku remuk tenan..

(Reff)
 Am   D 
  aku kangen sayang..
 G    Em          Am
  aku saiki nelongso..
          D
 pingin mupus rindu
          G
 ning kahanan ora biso..
 
 Am   D
  kuatno atimu..
 G          Em          Am
  percoyo wutuh marang aku..
   D              G
 bali ning sandingmu..
 
(Musik) G D Em Bm
        C G Am D G
        
     G                  D
sing tak rasakne rosoku bakal ilang..
  Em                      Bm
dewean ning kene ngenteni kabarmu sayang..
   C                        G
janji suci sing pernah mbok ucapke..
     Am        D         G
nyatane.. kowe nggawe ku loro..

(Int.) C D G

   C               Cm
sakmestine kae.. kowe jujur wae..
     G
aku ora popo..
          Am               D
nek wis koyo ngene.. aku remuk tenan..

(Reff)
 Am   D 
  aku kangen sayang..
 G    Em          Am
  aku saiki nelongso..
          D
 pingin mupus rindu
          G
 ning kahanan ora biso..
 
 Am   D
  kuatno atimu..
 G          Em          Am
  percoyo wutuh marang aku..
   D              G
 bali ning sandingmu..
 
 Am   D
  sepurane sayang..
 G    Em              Am
  aku terpaksa ninggalno..
           D
 separohne atiku
          G
 ono ning njero atimu..
 
 Am    D
  kudu tak ikhlasno..
 G          Em           Am
  roso sing ning njero dodo..
 D           G
 roso sing loro..