Kunci Gitar Ilux ID - Yo Wis

(Intro) F G Em Am
        Dm G C
        
   C                  Em
yo wis.. ben dadi kenangan..
   Am                     Em
yo wis.. mung ning angan-angan..
    F             Fm
tresno sing tak gadang..
            C      G/B     Am
mung mandeg ning tengah ndalan..
       Dm     G       C      Fm
aku ro kowe.. wis ora sejalan..

   C                  Em      
yo wis.. ben dadi cerito..
   Am                   Em
yo wis.. mung sak kedep moto..
   F        Fm
janjimu ra ori..
       C    G/B  Am
jebule mung KW siji..
       Dm           G          C
jare tulus.. jebule mung apus-apus..

F       G      Em       Am
a..ku nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis..
F       G      Em               Am
a..ku kangen.. ning mung tak pendem..
Dm           G            C
nangis mergo janjimu sing lamis..

(Reff)
 C                       F
 o..po meneh sing mbok goleki..
   G                        C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
                G
 senajan sak onone
                       C
 sing penting perjuangane..
 
 C                    F
 o..po mergo wong ora nduwe..
   G                    C
 kowe nganti tego ninggalake..
 A                      Dm
 senajan atiku wes ajur mumur
               G
 tetep kudu bersyukur
                       C
 kabeh wes ono sing ngatur..
 
(Musik) C-G/B-Am-G-F G F G
        Dm Em Fm G
        
F       G      Em       Am
a..ku nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis..
F       G      Em               Am
a..ku kangen.. ning mung tak pendem..
Dm           G            C
nangis mergo janjimu sing lamis..

(Reff)
 C                       F
 o..po meneh sing mbok goleki..
   G                        C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
                G
 senajan sak onone
                       C
 sing penting perjuangane..
 
 C                    F
 o..po mergo wong ora nduwe..
   G                    C
 kowe nganti tego ninggalake..
 
 A                      Dm
 senajan atiku wes ajur mumur
               G
 tetep kudu bersyukur
                   C
 kabeh wes ono sing ngatur..
 A                      Dm
 senajan atiku wes ajur mumur
               G
 tetep kudu bersyukur
                   C
 kabeh wes ono sing ngatur..