Kunci Gitar Lara Silvy - Aku Pantes Di Perjuangke

(Intro) C F C F G F G C

        C  F         G      C
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
        Dm  G                  C
aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         C  F           G     C
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
         Dm  G                 C
yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

       F             G
ra tau tak larani.. atimu..
       Em                Am
ra tau tak blenjani.. janjiku..
         F           G
tak jogo atimu.. tresnomu..

(Reff)
        F             G
 aku pantes dipertahanke..
        C     Em   Am
 aku pantes diperjuangke..
        Dm
 mergo aku ngerti carane
   F            G
 menyayangi dirimu..
 
      F                 G
 aku iso ngendheg tangismu..
      C    Em        Am
 aku iso nukulke esemmu..
      Dm
 aku iso dadi sembarang
     F           G      C
 opo sing dadi kekarep atimu..

(Int.) F Em A Dm G C

        C   F        G      C
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
        Dm  G                  C
aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         C   F          G       C
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
         Dm  G                 C
yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

(Musik) Am Em F G C
        Am Em F G
        
(Reff)
        F             G
 aku pantes dipertahanke..
        C     Em   Am
 aku pantes diperjuangke..
        Dm
 mergo aku ngerti carane
   F            G
 menyayangi dirimu..
 
      F                 G
 aku iso ngendheg tangismu..
      C    Em        Am
 aku iso nukulke esemmu..
      Dm
 aku iso dadi sembarang
     F           G      C   G
 opo sing dadi kekarep atimu..
        F             G
 aku pantes dipertahanke..
 
        C     Em   Am
 aku pantes diperjuangke..
        Dm
 mergo aku ngerti carane
   F            G
 menyayangi dirimu..
 
      F                 G
 aku iso ngendheg tangismu..
      C    Em        Am
 aku iso nukulke esemmu..
      Dm
 aku iso dadi sembarang
     F           G      C
 opo sing dadi kekarep atimu..
      Dm
 aku iso dadi sembarang
     F           G      C
 opo sing dadi kekarep atimu..
 
(Outro) F G C