Kunci Gitar Madasvara Feat. Hani - Ndang Balio

(Intro) F G Em A
        Dm G C C7
        
C                Dm
 ojo takon ono sopo ning atiku..
G                    C
 yo mung sliramu ra ono ganti..
Am               Dm
 senadyan saiki adoh disawang moto..
G                      C       C7
 nanging sliramu tetep ning ati..
 
(Reff)
           F          G
 ndang balio.. muliho ning aku..
     Em       
 ono roso tresno sing durung
        A
 tak ungkap ning sliramu
      Dm
 roso kangen ning atiku..
 G                    C           C7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..
  
           F         G
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       Em
 mergo mung sliramu sing iso
       A                     Dm
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 G                C       C7
  mugo dewe iso dadi siji..
  
C              Dm
 ojo takon ono sopo ning atiku..
G                   C
 yo mung sliramu raono ganti..
Am               Dm
 senadyan saiki adoh disawang moto..
G                      C       C7
 nanging sliramu tetep ning ati..
 
(Musik) F G Em A
        Dm G C C7
        
(Reff)
           F          G
 ndang balio.. muliho ning aku..
     Em       
 ono roso tresno sing durung
        A
 tak ungkap ning sliramu
      Dm
 roso kangen ning atiku..
 G                    C           C7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..
  
           F         G
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       Em
 mergo mung sliramu sing iso
       A                     Dm
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 G                C         C7
  mugo dewe iso dadi siji.. hoo..
  
           F          G
 ndang balio.. muliho ning aku..
     Em       
 ono roso tresno sing durung
        A
 tak ungkap ning sliramu
      Dm
 roso kangen ning atiku..
 G                    C           C7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..
  
           F         G
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       Em
 mergo mung sliramu sing iso
       A                     Dm
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 G                C
  mugo dewe iso dadi siji..