Kunci Gitar Nella Kharisma - Tresno Sewates

Capo di fret 2
(Intro) Am G F E Am
        Am G F E Am
        
                Am
ora tau petuk-petuk'an..
                 G
isone mung video call-an..
           G
kowe karo aku baper-baperan
                  Am
nganti kegowo perasaan..

                 Am
perasaan semakin dalam..
                   G
tresnoku karo sampean..
               G
mung iso tak sawang
                G
kowe sing tak sayang
                    Am
nganti lali entek paketan..

G               Am
berharap kamu datang sayang..
G              Am
pengen ketemu aku yang..
G                Am    
kangen kowe ra keturutan..
   Dm
ra iso tak pendem
          E
mergo wis kebablas sayang..

(Reff)
       Am
 tresnoku tresnomu
                    G
 mung sewates video call-an..
   Dm
 kowe sing tak sayang-sayang..
            Am
 kapan kamu datang..

       Am
 tresnoku tresnomu
                    G
 mung sewates video call-an..
      Dm
 mung biso tak pendem, tak angen-angen..
 E
  nganti angel merem..

 Dm               Am
  pengen nyanding sliramu..
 Dm               Am
  ra nyawang soko HPku..
 F            E
 ooh.. baby I Love You..

(Musik) Am G F E Am
        Am G F E Am

                 Am
perasaan semakin dalam..
                   G
tresnoku karo sampean..
               G
mung iso tak sawang
                G
kowe sing tak sayang
                    Am
nganti lali entek paketan..

G               Am
berharap kamu datang sayang..
G              Am
pengen ketemu aku yang..
G                Am    
kangen kowe ra keturutan..
   Dm
ra iso tak pendem
          E
mergo wis kebablas sayang..

(Reff)
       Am
 tresnoku tresnomu
                    G
 mung sewates video call-an..
   Dm
 kowe sing tak sayang-sayang..
            Am
 kapan kamu datang..

       Am
 tresnoku tresnomu
                    G
 mung sewates video call-an..
      Dm
 mung biso tak pendem, tak angen-angen..
 E
  nganti angel merem..

 Dm               Am
  pengen nyanding sliramu..
 Dm               Am
  ra nyawang soko HPku..
 F            E
 ooh.. baby I Love You..

(Outro) Am G F E Am
        Am G F E Am