Kunci Gitar Syahiba Saufa - Tak Titipno Kowe

Capo di fret 2
      F                      C
tak titipno koe sing tak welasi..
        F                         Am
nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
   F           G       C         Am
rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Dm
ben tak sawang ko kene
        G
karo ndongakne awakmu..

(Intro) F Em F Am G
        F

    C                    F
seandainya waktu bisa di putar..
 Dm                  G
aku emoh dadi sahabatmu..
     Em
sing mung dadi tempate..
  Am             A
tangis lan curhatmu..
      Dm        G           C
ra pernah ono welas ning atimu..

 C                   -Em   F
aku yo pengen ngerasakke koyo liyane..
  Dm                       G
duwe uwong sing nyemangati uripe..
  Em
nanging sawangen aku
     Am       A
sing jogo awakmu..
    Dm         G             C
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

(Reff)
     F           G            C
 tak titipno koe sing tak welasi..
         F             G           Am
 nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
    F           G       C   -G    Am
 rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
         Dm
 ben tak sawang ko kene
         G
 karo ndongakne awakmu..

(Musik) F Em F Am G
        F

 C                   -Em   F
aku yo pengen ngerasakke koyo liyane..
  Dm                       G
duwe uwong sing nyemangati uripe..
  Em
nanging sawangen aku
     Am       A
sing jogo awakmu..
    Dm         G             C
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

(Reff)
     F           G            C
 tak titipno koe sing tak welasi..
         F             G           Am
 nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
    F           G       C   -G    Am
 rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
         Dm
 ben tak sawang ko kene
         G
 karo ndongakne awakmu..

     F           G            C
 tak titipno koe sing tak welasi..
         F             G           Am
 nok bocahe sing mok pilih lan sayangi..
    F           G       C   -G    Am
 rausah mikirno aku.. luruso dalanmu..
         Dm
 ben tak sawang ko kene
         G
 karo ndongakne awakmu..

(Outro) F C