Kunci Gitar Yowis Ben - Lagu Galau

Capo di fret 1
(Intro) C -Csus4 C -Csus4 Bb C (2x)
        C

C
Jare ibuku
        Am
Luwih penak loro untu
      F         G
Loro ati gawe awak
      C   G
Iso kuru..

C
Gak iso maju
        Am
Mikir terus dalan buntu
         F          G
Mlongo karo galau saben
          C
Malem minggu..

#)
Am      F          C
..Mikir kok dadi soro
Am       F          C     G/B
..Nangis malah dadi sengsoro
Am    F          C  G
..Kakean mangan ati..
  F         G
Risi.. gatheli..

(Reff)
            Am      F
  Wis tak lakoni kabeh
       C       G
  Sing kon karepi
           Am       F
  Ra perlu mikir pindo
            C         G
  Kowe sing tak tresnani..
Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Awakmu tak tresnani.. (Musik) C Bb C C Bb C C Aku gak wedi Am Nek misale kowe lali F Karo opo sing wis G C G Tak lakoni iki..
C Dadi saiki Am Sakwise kabeh wis mari F Tak arep kowe iso G Ilang minggat lungo wis rausah bali.. #) Am F C ..Mikir kok dadi soro Am F C G/B ..Nangis malah dadi sengsoro Am F C G ..Kakean mangan ati.. F G Risi.. gatheli.. (Reff) Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Kowe sing tak tresnani.. Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Awakmu tak tresnani.. #) Am F C ..Mikir kok dadi soro Am F C G/B ..Nangis malah dadi sengsoro Am F C G ..Kakean mangan ati.. F G Risi.. gatheli.. (Reff) Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Kowe sing tak tresnani.. Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Awakmu tak tresnani.. Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Awakmu tak tresnani.. (Outro) C