Kunci Gitar Nella Kharisma - Prapatan Boyolali

(Intro) C Dm Em A
        Dm Fm C Fm C Fm
        
C                  Am
neng kene.. mbiyen dewe ketemu
          Dm        G  G-F
neng prapatan boyolali..
       Em           E    Am
tresno mulai numbuh bersemi..
  Dm         -Em
rosoku rosomu..
     Fm                   G
perlahan lahan mulai menyatu..

C               Am
senadyan.. dewe nembe kenalan
         Dm                G  G-F
nangeng ati.. podo podo sayang..
        Em       E       Am
nangeng kahanan ora mendukung..
      Dm        -Em
mergo urep adoan..
    Fm              G
dalani hubungan LDR an..

       F                C
emboh opo.. seng gawe awakmu
       F                   G
moro moro.. kok ilang kabarmu..

(Reff)
      F              G
 neng prapatan boyolali..
           -F  Em     E           A  
 ninggalke kenangan.. neng njero ati..
                 Dm
 senadyan mong sedelo wae
         Fm                    C Fm C
 nangeng terlalu indah di lalekne..
 
    F                  G
 sampe besok bakal kelingan..
           -F   Em    E           A
 pas seneng senenge.. gandengan tangan..
                 Dm
 nangeng sak iki kowe ngilang..
        Fm        G        C    G
 tinggallah aku dengan kenangan..
 
C               Am
senadyan.. dewe nembe kenalan
         Dm               G
nangeng ati.. podo podo sayang..
        Em       E       Am
nangeng kahanan ora mendukung..
      Dm
mergo urep adoan..
    Fm              G
dalani hubungan LDR an..

       F                C
emboh opo.. seng gawe awakmu
       F                   G
moro moro.. kok ilang kabarmu..

(Reff)
      F              G
 neng prapatan boyolali..
               Em     E           A  
 ninggalke kenangan.. neng njero ati..
                 Dm
 senadyan mong sedelo wae
         Fm                    C Fm C
 nangeng terlalu indah di lalekne..
 
    F                  G
 sampe besok bakal kelingan..
                Em    E           A
 pas seneng senenge.. gandengan tangan..
                 Dm
 nangeng sak iki kowe ngilang..
        Fm        G        C
 tinggallah aku dengan kenangan..

(Musik) F G Em Am  
        Dm Fm G
        
       F                C
emboh opo.. seng gawe awakmu
       F                   G
moro moro.. kok ilang kabarmu..

(Reff)
      F              G
 neng prapatan boyolali..
               Em               A  
 ninggalke kenangan neng njero ati..
                 Dm
 senadyan mong sedelo wae
         Fm                    C
 nangeng terlalu indah di lalekne..
 
    F                  G
 sampe besok bakal kelingan..
                Em              A
 pas seneng senenge gandengan tangan..
                 Dm
 nangeng sak iki kowe ilang..
        Fm        G        C
 tinggallah aku dengan kenangan..
                 Dm
 nangeng sak iki kowe ngilang..
        Fm        G        C
 tinggallah aku dengan kenangan..