Kunci Gitar Galuh Pribadi - Bedo

         C                      Em
kepingin tak lalekke.. kenangan ro kowe..
         Am                     Em
senajan abot tak cubo nguwatne ati..
   F           G         Em    Am
Gusti.. tulung kuatno atiku.. iki..
         Dm                       G
kelangan wong sing paling tak sayangi..

    C           G/B
sumilir angin wengi..
        Am        G
nambahi bingunge ati..
      F          G          C
aku nangis.. yen iling mbiyene..
Dm        G      Em      Am
kowe karo aku.. atiku atimu..
       Dm                 G    F G
dadi siji.. bareng ngukir janji..

   C        G/B
saikine kenangan..
         Am       G
mung iso dadi cerito..
    F           G         C
tresno.. ra iso diperjuangke..
Dm         G            C -G/B Am
bedo keyakinanmu.. sing dadi alangan..
       Dm                  G
kowe lungo.. ninggal katresnanku.. 

(Reff)
          C                      Em
 kepingin tak lalekke.. kenangan ro kowe..
          Am                     Em
 senajan abot tak cubo nguwatne ati..
    F           G         Em    Am
 Gusti.. tulung kuatno atiku.. iki..
          Dm                       G
 kelangan wong sing paling tak sayangi..

(Int.) C  Em  Am  Em
       F G Em Am Dm  G

    C           G/B
sumilir angin wengi..
        Am        G
nambahi bingunge ati..
      F          G          C
aku nangis.. yen iling mbiyene..
Dm        G      Em      Am
kowe karo aku.. atiku atimu..
       Dm                 G    F G
dadi siji.. bareng ngukir janji..

   C        G/B
saikine kenangan..
         Am       Em
mung iso dadi cerito..
    F           G         C
tresno.. ra iso diperjuangke..
Dm         G            Em     Am
bedo keyakinanmu.. sing dadi alangan ..
       Dm                  G
kowe lungo.. ninggal katresnanku.. 

(Reff)
          C                      Em
 kepingin tak lalekke.. kenangan ro kowe..
          Am                     Em
 senajan abot tak cubo nguwatne ati..
    F           G         Em    Am
 Gusti.. tulung kuatno atiku.. iki..
          Dm                       G
 kelangan wong sing paling tak sayangi..
          C  F G        C
 ning uripku.. ning uripku..
Galuh Pribadi - Bedo