Kunci Gitar OMWAWES - KABUR KANGINAN

Capo : Fret 2

(Intro) C G/B Am G
        F  Fm G C G

    C         G
wis genep setahun..
         Am         Em
anggonmu ninggalke aku..
           F        C
wis nganti lali rasane..
         Dm        G
sing jenenge loro ati..

  C     G
roso.. iki.. 
  Am          Em
durung iso mbukak atiku 
F             C
nggo.. wong liyo..
  Dm              G          C
masih membekas cintaku kepadamu..

         Am          Em
butuh wektu.. nglalekke koe..
 F                  C     -G/B
ora gampang koyo goreng tempe
  Am                Em
roso ku sing tok tandur wingi..
 F              Dm            G
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti..

(Reff)
              C
 rosoku wis ilang..
     G          Am
 wis kabur kanginan..
   A        Dm       A
 roso iki loro.. krungu kabar 
   G
 koe nggo gentenan..
         Em            Am
 neng atiku.. iseh ono jenengmu..
  Em            Am
 ora bakal dipangan wektu..
   F                         G
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
        (Am)
 dodolan tresno..

(Int.) Am  Em  F Dm C
       Am  Em  F Dm C

        C            G
lintang lintang rembulan..
           Am        Em
sing bakal dadi seksine..
        F           C
perjuanganku nggo koe.. 
          Dm          G
dinggo mangan mbendinane..

 C     G
ati.. iki..
  Am          Em
durung iso nrimo koe 
  F        C
adol.. tresno..
  Dm                G           C
masih membekas kenanganku denganmu..

         Am          Em
butuh wektu.. nglalekke koe..
 F                  C
ora gampang koyo goreng tempe
  Am                Em
roso ku sing tok tandur wingi
 F              D             G
ora gampang.. pasrah dumateng Gusti.. ooo..

(Reff)
              C
 rosoku wis ilang..
     G          Am
 wis kabur kanginan..
   A        Dm       A
 roso iki loro.. krungu kabar 
   G
 koe nggo gentenan..
         Em            Am
 neng atiku.. iseh ono jenengmu..
  Em            Am
 ora bakal dipangan wektu
   Dm                        G
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..

              C
 rosoku wis ilang..
     G          Am
 wis kabur kanginan..
   A        Dm       A
 roso iki loro.. krungu kabar 
   G
 koe nggo gentenan..
         Em            Am
 neng atiku.. iseh ono jenengmu..
  Em            Am
 ora bakal dipangan wektu
   F                         G
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
         C      Am 
 dodolan tresno..
   F                         G
 bakal tak enteni.. mentasmu kerjo..
         C
 neng pinggir segoro..