Kunci Gitar Woro Widowati - Mundur Kalem

(Intro) F  G  C G/B Am
        Dm  G  C Fm C

                   F
aku mung uwong sepele..
G                  C
 kalah rupo bondo ora nduwe..
A                    Dm
 nanging aku nduwe tulus tresno..
     G                    C
sing gede koyo gedene segoro..

(Int.) F G C

C                     F
 lorone molo sih loro atiku..
G                      C
 mergo kowe gandeng ro kancaku..
A                  Dm
 aku meneng niteni lakumu...
       G                       C
ancang ancang arep lungo soko urepku..

(Reff)
        F     G
 gede roso.. iki..
            C
 ning njero atiku
         G/B          Am
 nanging abot tak songgo..
    A            Dm
 we milih wong liyo..
                      G
 mok guwak ati sing setyo..
                   C         C7
 aku lilo ikhlas milih lungo..

           F      G
 mung dungaku.. kowe..
       C       G/B       Am
 iso bahagio.. tanpo awakku..
    A           Dm
 nyuwun pangapunten..
                    G
 aku mundur kalem kalem..
                     C
 sing penting kowe seneng..

(Int.) F  G  C G/B Am A
       Dm  G  C Fm C

                     F
lorone molo sih loro atiku..
G                      C
 mergo kowe gandeng ro kancaku..
A                  Dm
 aku meneng niteni lakumu...
       G                       C
ancang ancang arep lungo soko urepku..

(Reff)
        F     G
 gede roso.. iki..
            C
 ning njero atiku
         G/B          Am
 nanging abot tak songgo..
    A            Dm
 we milih wong liyo..
                      G
 mok guwak ati sing setyo..
                   C         C7
 aku lilo ikhlas milih lungo..

           F      G
 mung dungaku.. kowe..
       C       G/B       Am
 iso bahagio.. tanpo awakku..
    A           Dm
 nyuwun pangapunten..
                    G
 aku mundur kalem kalem..
                     C
 sing penting kowe seneng..

 A               Dm
  nyuwun pangapunten..
                    G
 aku mundur kalem kalem..
                     C..
 sing penting kowe seneng..
Woro Widowati - Mundur Kalem